طبق تصویر در این مرحله مواد خشکی را که با هم مخلوط کرده بودیم به مواد مایع اضافه کرده و در
قالب ریخته سپس کشمش را اضافه می کنیم و نصف مواد خمیر را کاکائو زده و به روی کشمش ها
ریخته
و طبق سلیقه خودتان و به کمک یک قاشق می توانید به کیک تان شکل دهید و بعد در فر از قبل
گرم کرده می گذاریم به مدت 40 دقیقه با حرارت 185 درجه و 20 دقیقه اول را قسمت پایین فر و 20
دقیقه مانده را قسمت پایین بالا را روشن می کنیم تا دو طرف کیکمان خوب بپزد .
وقتی زمان پخت تمام شد از فر خارج کرده
از قالب جدا می کنیم و کاغذ روغنی را برداشته
روی یک سیم که می تواند سیم فرتان نیز باشد انتقال می هیم تا خنک شود.
تذکر: در حین پخت اصلا در فر را باز نمی کنیم.
نوش جانتان گوارای وجودتان
ثریا جون خیلی خوب توضیح میدید وعالی هم درست میکنید
سلام ساراخانم عزیز
ممنونم نظر لطف تونه
باسلام عالی بود خانمی لطفا طرزتهییه تافتون خانگی همان چوچه راهم اموزش بدهید
سلام مریم جون
من قول آموزش مورد درخواستی شما را به زودی در وبلاگم قرار خواهم داد