ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

کیک ساده

http://s4.picofile.com/file/8162876434/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_11.JPG 



مواد لازم


 http://s4.picofile.com/file/8162870984/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_2.JPG



من مواد لازم را هم به پیمانه و هم به وزن درج می کنم تا هر کدام برایتان راحت مقدور باشد:

مواد لازم:


http://s4.picofile.com/file/8162871776/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_5.JPG



آرد ----------- سه لیوان  --------- 400 گرم
شکر ------- دو لیوان ------------ 450 گرم




http://s4.picofile.com/file/8162871450/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_3.JPG

 


تخم مرغ  ---------- سه عدد

روغن -------------- یک لیوان ---------  180 گرم

ماست ------------ یک لیوان --------- 250 گرم

نشاسته ذرت ---- یک استکان ------- 80 گرم



 
http://s4.picofile.com/file/8162871634/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_4.JPG



کشمش -------- یک پیاله -------- 50 گرم

وانیل ----------- یک قاشق مربا خوری

نمک ----------- یک قاشق مربا خوری

بکین پودر ------ دو قاشق مربا خوری

کاکائو ---------- سه قاشق مربا خوری

بقیه مواد لازم:
چاشنی همه غذاها - دسرها اضافه کردن { محبت و عشق به عزیزانتان}  که مطمئناً هر نوع دست پختی را خوشمزه می کند




طرز تهیه:



ابتدا فر را قبل از هر کاری روشن می کنیم تا در این فاصله کاری گرم شود سپس قالب را کاغذ

روغنی گذاشته و آماده کنار می گذاریم




http://s4.picofile.com/file/8162871850/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_6.JPG



طبق تصویر آرد را سه مرتبله الک می کنیم. بعد همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و کنار می

گذاریم.





http://s4.picofile.com/file/8162871926/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_7.JPG



بازم مثل تصویر روغن و شکر را با هم خوب زده و بعد تخم مرغ و ماست را اضافه کرده و این مرحله

حدود 15 دقیقه زمان لازم دارد.




http://s4.picofile.com/file/8162872034/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_8.JPG



طبق تصویر در این مرحله مواد خشکی را که با هم مخلوط کرده بودیم به مواد مایع اضافه کرده و در

قالب ریخته سپس کشمش را اضافه می کنیم و نصف مواد خمیر را کاکائو زده و به روی کشمش ها

ریخته


http://s4.picofile.com/file/8162872100/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_9.JPG



 و طبق سلیقه خودتان و به کمک یک قاشق می توانید به کیک تان شکل دهید  و بعد در فر از قبل

گرم کرده می گذاریم به  مدت 40 دقیقه با حرارت 185 درجه و 20 دقیقه اول را قسمت پایین فر و 20

دقیقه مانده را قسمت پایین بالا را روشن می کنیم  تا دو طرف کیکمان خوب بپزد .





http://s4.picofile.com/file/8162870742/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87_1_1.JPG




وقتی زمان پخت تمام شد از  فر خارج کرده




http://s4.picofile.com/file/8162872242/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%871_10.JPG



از قالب جدا می کنیم و کاغذ روغنی را برداشته

روی یک سیم که می تواند سیم فرتان نیز باشد انتقال می هیم تا خنک شود.




http://s4.picofile.com/file/8162870592/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.JPG


تذکر: در حین پخت اصلا در فر را باز نمی کنیم.

نوش جانتان گوارای وجودتان






http://s4.picofile.com/file/8162887000/logo.jpg

نظرات 2 + ارسال نظر
سارا چهارشنبه 24 تیر 1394 ساعت 15:48

ثریا جون خیلی خوب توضیح میدید وعالی هم درست میکنید

سلام ساراخانم عزیز
ممنونم نظر لطف تونه

مریم خراسانی شنبه 4 بهمن 1393 ساعت 09:58

باسلام عالی بود خانمی لطفا طرزتهییه تافتون خانگی همان چوچه راهم اموزش بدهید

سلام مریم جون

من قول آموزش مورد درخواستی شما را به زودی در وبلاگم قرار خواهم داد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد