ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

نان خانگی

http://s5.picofile.com/file/8163527250/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_7.JPG  

مواد لازم برای نان خانگی



http://s5.picofile.com/file/8163526868/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_1.JPG


مواد لازم:آب ------------------ به مقدار لازم

آرد ----------------- تا جایی که خمیر به دست نچسبد

نمک --------------- یک قاشق مرباخوری

شکر --------------- یک قاشق چایخوری

خمیر مایع --------- یک قاشق مرباخوری

بکین پودر --------- یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:
http://s5.picofile.com/file/8163526934/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_2.JPG


طبق تصویر نیم لیوان آب ولرم را با پودر خمیر مایه فوری

 و شکر مخلوط کرده و کنار می گذاریم.




http://s5.picofile.com/file/8163527034/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_3.JPG




سپس طبق تصویر آرد را الک کرده و نمک

و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم.
http://s5.picofile.com/file/8163527084/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_4.JPG

 بعد مواد خشک را به ظرف مناسبی

منتقل کرده  و مایه خمیر آماده


کرده در
لیوان را به مواد پودری

اضافه کرده و تا جایی که خمیر به دست

نچسبد آرد اضافه
می کنیم

 
و اگر خمیر خشک شد نگران نباشید

 و کمی آب به خمیر اضافه کنید.




http://s5.picofile.com/file/8163527150/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_5.JPG


وقتی خمیر آماده شد در ظرف را گذاشته

 و در جای گرم می گذاریم

و رویش را می پوشانیم سپس

بعد از دو الی سه ساعت خمیر را برداشته

 روی ظرف مناسب آرد پاشیده

و به اندازه گردو از خمیر برداشته و چونه کرده

و  چونه ها را به مدت خیلی

کوتاه کنار می گذاریم.


http://s5.picofile.com/file/8163527200/%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C_1_6.JPG

و بعد روی اجاق گاز ساج یا تابه را گذاشته

 و روی تخته وردنه آرد پاشیده

 و چونه ها را باز کرده و

روی ساج نانها را می پزیم.




نان خانگی



نوش جونتان گوارای وجودتان



http://s4.picofile.com/file/8162887000/logo.jpg

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد