ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

ماست کیسه ای ( مخصوص آش و مخصوص دوغ و آش دوغ )

 

 

 با سلام خدمت دوستان  امروز خواستم با هم  ماست کیسه ای مخصوص آش -  

 

و ماست کیسه ای دوغ و آش دوغ را درست کنیم.  پس با من همراه باشید. 

 

 

http://s4.picofile.com/file/8165188350/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_4.JPG

 

 

 تهیه ماست کیسه ای  

 

 

 

http://s4.picofile.com/file/8165188292/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_1.JPG 

 

 

 

 

 

مواد لازم: 

 

1- ماست مانده ای که به قول خودمان ترشیده 

 

2- یک آبکش 

 

3- یک کیسه پارچه ای تمیز 

 

 

 

http://s5.picofile.com/file/8165188392/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_6.JPG 

 

 

 

بازم مثل روشهای قبلی با شماره های تصویر همراه می شویم. 

 

1- کیسه پارچه ای را در آبکشی که زیرش ظرف باشد باز کرده. 

 

2-  ماست را به کمک یک قاشق با احتیاط کامل  

 

که زیاد ریخت و پاش نکنیم در کیسه می ریزیم. 

 

3- وقتی همه ماست را ریختیم دهن کیسه را خوب می بندیم. 

 

4- و بعد این کیسه را اجایی آویزان می کنیم. 

 

5- مرحله آبگیری از ماست به خوبی قابل مشاهده است. 

  

 

 

 http://s5.picofile.com/file/8165188418/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_7.JPG

  

 

1- وقتی مرحله آبگیری تمام شد کیسه را پایین می آوریم. 

 

 2- دهن کیسه را باز کرده و ماست را در ظرفی مناسب می ریزیم. 

 

3- ماستی که در مرحله  3 دیده می شود  

 

مرحله آبگیری کامل انجام نشده از این رو چون کمی شل است 

 

 این ماست مناسب برای آش ماستی می باشد. 

 

4- جهت نگه داری ماست کمی نمک اضافه می کنیم. 

 

5- مخلوط کرده و در جای خنک نگه داری می کنیم. 

 

عمر این ماست حدود یک ماه می باشد. 

 

 

 

 

http://s4.picofile.com/file/8165188334/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_3.JPG 

 

 

 

 

 

 

من بقیه ماست کیسه را دوباره آویزان کردم  

 

و آبگیری کامل شد حدود 8 ساعت زمان برد.  

 

 

 

 http://s4.picofile.com/file/8165188368/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_5.JPG

 

 

در نتیجه ماستی که به دست آمد  

 

خیلی سفت بود با کمی نمک مخلوط کردم. 

 

این ماست برای دوغ و آش دوغ خیلی مناسب می باشد. 

 

و دوغ حاصل از این ماست واقعا خوشمزه است. 

 

عمر این ماست حدود سه ماه می باشد. 

 

  

 

http://s4.picofile.com/file/8165188326/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D8%A7%DB%8C_2.JPG 

 

 

دوستان خوبم با این آموزش و آموزش ماستی که گفتم  

 

هرگز یخچالتان بدون ماست نخواهد ماند. 

 

 

 

امیدوارم مورد توجه تان قرار بگیرد. 

 

 

 

نوش جانتان گوارای وجودتان 

 

 

http://s4.picofile.com/file/8162887000/logo.jpg

نظرات 1 + ارسال نظر
عسل دوشنبه 29 تیر 1394 ساعت 20:45

خیلی شیوا اموزش میدی ممنون خواستم بپرسم نمک تاثیری تو ماندگاری یا مزش داره باز هم ممنون

سلام عسل خانم عزیز
نمک خاصیت نگهداری به ماست می دهد.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد