با سلام خدمت دوستان امروز خواستم با هم ماست کیسه ای مخصوص آش -
و ماست کیسه ای دوغ و آش دوغ را درست کنیم. پس با من همراه باشید.
تهیه ماست کیسه ای
مواد لازم:
1- ماست مانده ای که به قول خودمان ترشیده
2- یک آبکش
3- یک کیسه پارچه ای تمیز
بازم مثل روشهای قبلی با شماره های تصویر همراه می شویم.
1- کیسه پارچه ای را در آبکشی که زیرش ظرف باشد باز کرده.
2- ماست را به کمک یک قاشق با احتیاط کامل
که زیاد ریخت و پاش نکنیم در کیسه می ریزیم.
3- وقتی همه ماست را ریختیم دهن کیسه را خوب می بندیم.
4- و بعد این کیسه را اجایی آویزان می کنیم.
5- مرحله آبگیری از ماست به خوبی قابل مشاهده است.
1- وقتی مرحله آبگیری تمام شد کیسه را پایین می آوریم.
2- دهن کیسه را باز کرده و ماست را در ظرفی مناسب می ریزیم.
3- ماستی که در مرحله 3 دیده می شود
مرحله آبگیری کامل انجام نشده از این رو چون کمی شل است
این ماست مناسب برای آش ماستی می باشد.
4- جهت نگه داری ماست کمی نمک اضافه می کنیم.
5- مخلوط کرده و در جای خنک نگه داری می کنیم.
عمر این ماست حدود یک ماه می باشد.
من بقیه ماست کیسه را دوباره آویزان کردم
و آبگیری کامل شد حدود 8 ساعت زمان برد.
در نتیجه ماستی که به دست آمد
خیلی سفت بود با کمی نمک مخلوط کردم.
این ماست برای دوغ و آش دوغ خیلی مناسب می باشد.
و دوغ حاصل از این ماست واقعا خوشمزه است.
عمر این ماست حدود سه ماه می باشد.
دوستان خوبم با این آموزش و آموزش ماستی که گفتم
هرگز یخچالتان بدون ماست نخواهد ماند.
امیدوارم مورد توجه تان قرار بگیرد.
نوش جانتان گوارای وجودتان
خیلی شیوا اموزش میدی ممنون خواستم بپرسم نمک تاثیری تو ماندگاری یا مزش داره باز هم ممنون
سلام عسل خانم عزیز
نمک خاصیت نگهداری به ماست می دهد.