ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

پنیر خانگی



با سلام خدمت همه عزیزان امروز با هم پنیر درست می کنیم


امیدوارم دقایقی را که با من همراه هستید لحظات خوبی برایتان باشد.




 

 




مواد لازم برای تهیه پنیر خانگی








1- شیر -------------- سه لیتر


2- پنیر مایه --------- به اندازه خیلی کم همانطور که در تصویر می بینید.





طرز تهیه









باهم مراحل تصویر را می خوانیم.


1- شیر را تا 35 درجه گرم می کنیم.


2- کمی شیر را با مایه پنیر مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم.


3- مایه آماده شده را به شیر اصلی اضافه می کنیم.


4-  آهسته هم می زنیم.


5- در ظرف را گذاشته.


6- رویش را با پارچه ضخیمی می پوشانیم به مدت یک ساعت.












7- پس از یک ساعت در ظرف را باز کرده


8- به کمک چاغو برشهایی در پنیر می زنیم.


9- در یک کیسه پاچه ای تمیز می ریزیم.


10- دهن کیسه را خوب می بندیم.


11- زیر کیسه را در جایی می گذاریم که آبش به راحتی خارج شود.


12- روی کیسه حاوی پنیر جسم سنگینی را می گذاریم


تا جایی که آبش خارج شود.










13- پنیر آماده شده را پس از آبگیری کامل از کیسه خارج می کنیم.


14- به دلخواه پنیرمان را برش می دهیم.


15- در یک ظرفی جهت نگهداری می گذاریم.


16- از آب خود پنیر که نگه داشتیم روی پنیر ها می ریزیم


و کمی نمک اضافه می کنیم.


17- در ظرف را گذاشته به مدت دو هفته نگهداری می کنیم.


18 - پنیر پس از دو هفته آماده خوردن هست.




نکته:



1- هرگز پنیر را تازه مصرف نکنید چون مضراتی دارید


2- آب پنیر یک ماده مقوی برای عضلات مخصوصا بچه ها


و ورزشکاران می باشد. پس هرگز آب پنیر را دور نریزید


و تا جایی که می توانید همراه نمک نوش جان کنید.


3- می توانید از آب پنیر حاصل به جای آب معمولی برای تهیه


و پخت نان لواش استفاده کنید.


که در این صورت نانتان مقوی خواهد شد.




نوش جانتان گوارای وجودتان.











نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد