دوستان امروز با هم پنیر پیتزا درست می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا
شیر --------- 3 کیلو
نمک --------------------------------------- 4 قاشق غذا خوری
پودر پنیر مایه ----------------------------- به اندازه خیلی کم طبق تصویر
جوهر لیمو ( اسید سیتریک) ------------- یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- شیر را تا 35 درجه گرم می کنیم.
2- جوهر لیمو را با کمی آب مخلوط کرده
3- خوب حل می کنیم
4- به شیر اضافه می کنیم.
5- سریع هم می زنیم.
6- پودر پنیر مایه را با یک قاشق از شیر حل کرده
و سریع به مواد اضافه می کنیم.
این مراحل خیلی سریع باید انجام شود
7- همانطوری که در تصویر می بینید کم کم شیر ترش می شود
8- در این مرحله کاملا شیر آماده است که شعله چراغ را خاموش کنیم.
9- در یک کیسه پارچه ای تمیز ریخته
10- مرحله آبگیری را به کمک دست انجام داده
11- در یک ظرف بزرگ آب و نمک را مخلوط کرده
12- مخلوط آب و نمک را می جوشانیم و شعله گار زا خاموش کرده
13- پنیری که مرحله آبگیری تمام شده
را در یک آبکش دسته دار کوچک قرار داده
14- در مخلوط آب و نمک قرار می دهیم
15- به کمک قاشق پنیر را هم می زنیم.
16 - به راحتی حالت کشدار را احساس خواهید کرد.
17 - پنیر کاملا کش دارد
18 - هر چه پنیر در این مرحله با پنیر زیاد بازی کنیم
پیتزای خوشمزه با پنیر کشدار خیلی خوب خواهیم داشت.
19- اگر آب زیاد داغ نباشد به کمک دست با پنیر بازی کنید.
20- همانطوری که در تصاویر می بینید
من از این پنیر به شکلهای مختلف آماده کردم و
عکس گرفتم
21- به حالت چونه
22- به حالت گیس بافت
23- به حالت ورقه ای
24 به حالت رنده شده
امیدوارم بپسندید.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید،ببخشید میشه به جایه جوهر لیمو از سرکه استفاده کرد؟!
سلام عزیز
بله می تونید به جای جوهر لیمو از سرکه استفاده کنید.
سلام من پنیر گذاشتم تو ابکش و ابکش تا نصفه تو اب نمک گذاشتم ولی پنیرا خارج می شدن از ابکش چرا؟،
سلام عزیزم آبتون گرم بوده باید تا حدی گرم باشه که حتی بتونی با دستت با پنیر توی آب بازی بکنی
با سلام
بجای پودر پنیر مایه میتونیم از قرص پنیر مایه استفاده کنیم؟؟
اگه میتونیم چه مقدار باید قرص بریزیم ؟؟؟
سلام بله عزیز خودتون باید تقسیم کنید یک قرص برای چند کیلو شیر هست و شیر مورد استفادتون چند کیلویه
سلام از 3 کیلو شیر چقدر پنیر درست میشه؟
سلام حدود 200 گرم ولی سالم و بدون مواد نگه دارنده
سلام خیلی ممنون که دستور را با تصویر توضیح دادید. شیر پاستوریزه باشه یا محلی؟
سلام عزیز خوش اومدید بله شیر محلی بهتره باشه
من همه مراحل رو انجام دادم ولی پنیر مثل حالت تصوبر کش دار نشد.لطفا راهنمایی کنید.
سلام عزیز پنیر را در آبی که حرارت آن دست رو نمی سوزاند باید خیلی بازی کنید تا خمیر جمع شده و مثل کش شود ولی از حالت جمع شدن برنگردد.
وقتی داخل ابنمک که جوشیده بود و زیرشو کم کردم ریختم حالت کش دار پیدا نکرد به نظرتون مشکلش چیه
سلام عزیز باید داخل آب گرم و نمک کلی باهاش بازی کنید هر چقدر بیشتر با خمیر پنیر در آب بازی کنید بیشتر کش پیدا می کند.
عزیرم من درست کردم خراب شد
وقتی جوهر و ریختم و بعد مایع خمیر رو ریز ریز شد ولی خودشو نگرفت
باید بعد از اضافه کردن این دو مواد بعدش شعله رو خاموش کرد؟
بعدش باید هم زد یا نه؟
سلام عزیز طبق تصویر وقتی مواد رو ریختی به حالت تصویر شماره 7 خواهد شد و بعد مثل تصویر شماره 8 که باید در کیسه تمیزی ریخته تا آبش خارج بشه تصویر 9 و 10 و بعد در آب نمک تصویر شماره 16 اول به کمک آبکش و وقتی خودش را جمع کرد سپس به وسیله دست در آب و نمک با پنیر بازی می کنی تا حالت کش دار بیشتر شود.
طبق تصاویر جلو برو.
موفق باشی عزیز
سلام دوست عزیز مطلبتون عالی بود فقط اونی که نوشتین جوهر نمک نیست جوهر لیمو هست
سلام عزیزم خیلی ممنون که گفتید عزیز بله من اشتباه نوشته بودم.
با سلام و خسته نباشید خدمت بانوی عزیز
ایا اب نمک روی شعله باشد یا اب جوش باشد شعله خاموش؟ درجه حرارتش چقدر باشد ؟
چند دقیقه در اب نمک بماند تا حالت کش دار به دست بیاد؟
با تشکر
سلام مریم خانم عزیز
آب نمک قبلا باید جوشیده باشد و زیر حرارت ملایم پنیر درجه حرارت تا حدی گرم می شد که دست را نسوزاند هرچه قدر حرارت آب بالاباشه پنیر کش بیشتری پیدا می کنه.
باسلام وخسته نباشید
سایتتون عالیه فقط یه سوال برای من پیش اومده پودرپنیر مایع رو ازکجا میشه تهیه کرد ممنونم
سلام دوست عزیز پودر پنیر را من از بازار خریدم اگه اهل شهرستان خوی باشید در بازار سبزی فروشان خوی فروشگاه عمده فروشی ها می فروشند.