ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

روش پختن جو



سلام دوستان خوب امروز با هم جو پوست کنده را تهیه می کنیم.



 

 





1- جو را پاک کرده و یک شب خیس می کنیم.


2- در ظرف مورد نظر ریخته و خوب می پزیم با شعله ملایم.


3- وقتی جو آماده شد خنک کرده و به صورت بسته هایی آماده می کنیم


و در فریز قرار می دهیم برای هر زمانی که دوست داشتیم


سوپ جو یا آش جو درست کنیم.



موفق باشید











نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد