ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

نان کماج ( به زبان ترکی کُمَک)



با سلام خدمت دوستان عزیز


به درخواست مریم جون امروز نان کماج را با هم درست می کنیم.


این نان خیلی خوشمزه و نرم و به مدت یک هفته هم ماندگاری دارید.





 

 


مواد لازم جهت تهیه نان کماج









مواد لازم:









1- خمیر مایه فوری ......................  دو قاشق غذا خوری


2- بکین پودر .............................. دو قاشق مربا خوری


3- نمک .................................... دو قاشق مرباخوری


4- شکر  .................................. دو قاشق مربا خوری


5- کنجد به مقدار لازم









6- تخم مرغ .......................... سه عدد


7- روغن ............................. یک پیاله


8- شیر ............................... یک پیاله


9- آرد ................................ به مقداری که خمیر به دست نچسبد






طرز تهیه:








1- ابتدا شیر ولرم


2- شکر


3- خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم


4- و حدود سه دقیقه صبر می کنیم.







5- آرد


6- بکین پودر


7- نمک


8- دو سفیده و یک زرده تخم مرغ


( دو زرده برای روی نان مالیده می شود.)


9- روغن


10- تخم مرغ


11- خمیر مایه آماده شده


12 - همه مواد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد هم می زنیم.







مرحله 13-14-15 همزدن خمیر و می بینیم


که دیگر خمیر به دست نمی چسبد.


16- خمیر آماده شده را در ظرف در داری می ریزیم.


17- حدود دو ساعت به خمیر استراحت می دهیم. تا خمیر ور بیاید.


18 - خمیر ما کاملا آماده و خیلی نرم به دست آمد.







مرحله 19 - خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و


20- سطحش را صاف کرده


21- حدود یک ساعت دیگر به خمیر استراحت می دهیم.


22 - بعد از استراحت دوم خمیر


دو عدد زرده  تخم مرغ را که نگه داشته بودیم.


روی نان می مالیم.


23 - 24- کنجد را روی تخم مرغ پاشیده.









25- قالب را در فر به مدت 35 دقیقه با


حرارت 220 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.


26 - پس از گذشت 35 دقیقه قالب را از فر بیرون آورده


27- نان کماج ما آماده است.


28 - نوش جونتون.


از این نان در روستاهای از جمله روستای حاشیه رود خوی


برای مراسمهای عروسی درست می کنند و به خانه داماد می برند.











نظرات 2 + ارسال نظر
مریم خراسانی سه‌شنبه 21 بهمن 1393 ساعت 09:47

باسلام نان شمارا دوبار تهیه کردم خیلی خوب شد طوری که مادرشوهرم برایم ارد اورد تا برای اون هم به مقدار زیاد درست کنم خیلی خوشحالم که الان میتونم نون خانگی درست کنم متشکرم

سلام مریم جان منم خوشحالم که تونستی موفق باشی بهتون تبریک می گم. و خیلی متشکرم که موفقیت خودت را به وبلاگ اعلام می کنی . امیدوارم که همیشه موفق باشی عزیزم.

زهرا یکشنبه 12 بهمن 1393 ساعت 08:54

سلام ثریا خانم همشهری عزیز
خیلی خوشحالم که در شهر خوب خوی یک چنین شخص با فعالی هست که هم کارمند باشد و هم اینکه چنین هدف و هنری داشته باشد همه ما خانمها می دانیم که کار بیرون بکلی طاقت فرسات چه برسد یک چنین هدفی هم داشته باشید جالب اینجاست که همه کارهایت با منظم و در ساعت مشخصی می باشد همه اینها نشانگر این است که شما واقعا به این کار علاقه داری امیدوارم که موفق باشی من که از وبلاگت خیلی بهره بردم.
من هم اهل خوی هستم و با افتخار می گویم خوییم.

یورولمیاسان عزیز باجیم

سلام زهرا جان خیلی خوشحالم که با نظرات خوبت مرا دلگرم کردی.
و خیلی خوشحالم که یک شهروند عزیز از چنین طریقی با من در ارتباط است. امیدوارم که شما هم موفق باشید بازم به ما سر بزن خوشحال می شیم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد