با سلام
دوستان با هم مراحل آموزش تهیه کاچی را می بینیم.
مواد لازم
1- روغن حیوانی ( ساری یاغ) .................... یک قاشق مربا خوری
2- روغن جامد ......................................... دو قاشق غذاخوری
3- آرد .................................................... سه قاشق غذاخوری
4- دوشاب یا شیره انگور ........................... یک لیوان
5- پودر نارگیل ......................................... برای تزیین
طرز تهیه
1- ابتدا روغن حیوانی ( اگر روغن حیوانی را دوست داشته باشید
می توانید کل روغن را از یک نوع روغن حیوانی استفاده کنید
ولی اگر دوست نداشتید می توانید حذف کنید.
2- سپس آرد را می ریزیم.
3- خوب تفت می دهیم تا بوی خامی از بین برود.
4- وقتی دیدیم خوب تفت داده شد.
5- شیریه انگور یا همان دوشاب را اضافه کرده و سریع هم می زنیم.
6- بعد از کمی هم زدن یک استکان آب اضافه کرده و باز
سریع هم می زنیم تا گلوله نبندد.
7- شعله گاز را روی ملایم گذاشته و می گذاریم .
8- می گذاریم که روغن خود را پس دهد.
9- سپس در ظرف سرو ریخته.
10-و 11- حلوا را پس از تزیین با قاشق پودر نارگیل اضافه می کنیم
12- نوش جانتان
سلام خانمی روش پخت کماج رابرداشتم مرسی درست میکنم و نتیجه را برایت می نویسم مرسی ازاینکه نظرات رامیخونی و درست میکنی برات ارزوی موفقیت میکنم امیدوارم روزی وبلاگت به عنوان بهترین وبلاگ اشپزی انتخاب بشه
سلام مریم جون خیلی ممنونم از نظرات خوبت امیدوارم که بتونی با به راحتی درست کنی اگر درست کردی عکس را برایم ایمیل کن تا در سایت بذارم.
منتظر حضور گرمتان هستیم.
موفق باشی.