مواد لازم1- آرد ...................... تا جایی که خمیر به دست نچسبد
2- روغن .................. یک پیمانه
3- شیر .................. یک پیمانه
4- تخم مرغ ............ سه عدد
5- خمیر مایع .................... دو قاشق غذا خوری
6- بکین پودر ..................... دو قاشق مربا خوری
7- نمک ........................... یک قاشق مرباخوری
8- شکر ........................... دو قاشق غذا خوری
9- کنجد .......................... به مقدار لازم
طرز تهیه1- ابتدا شیر ولرم را در لیوان می ریزیم.
2- شکر را اضافه کرده
3- خمیر مایه را نیز اضافه می کنیم. حدود سه دقیقه استراحت می دهیم.
4- خمیر مایع بعد از سه دقیقه
5- آرد
6- بکین پودر
7- نمک
8- دو سفیده و یک زرده تخم مرغ
( دو زرده برای روی نان مالیده می شود.)
9- روغن
10- تخم مرغ
11- خمیر مایه آماده شده
12 - همه مواد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد هم می زنیم.
مرحله 13-14-15 همزدن خمیر و می بینیم
که دیگر خمیر به دست نمی چسبد.
16- خمیر آماده شده را در ظرف در داری می ریزیم.
17- حدود دو ساعت به خمیر استراحت می دهیم. تا خمیر ور بیاید.
18 - خمیر ما کاملا آماده و خیلی نرم به دست آمد.
19 - خمیر را به شکل چونه در آورده
20- در قالب کاغذ روغنی گذاشته
21- چونه ها را به شکل گل گذاشته
22- زرده تخم مرغ را روی نان می مالیم
23- بعد کنجد را نیز اضافه کرده
24- و در فر از قبل آماده به مدت نیم ساعت با درجه حرارت 220 درجه قرار می دهیم.
نوش جون . عافیت باشه