سلام دوستان امروز باهم عمل آوردن خمیر مایه را می بینیم.
خیلی آسان و راحت می باشد ولی باز هم من این یادداشت را قرار دادم.
ابتدا شیر ولرمی که دست را نسوزاند کمی شکر اضافه می کنیم شکر می تواند در تخمیر خمیر مایه کمک کند و بعد خمیر مایه را اضافه می کنیم و سپس به آرامی به هم می زنیم و بهتر است که 5 دقیقه استراحت به مایع بدهیم تا کاملا کف کند اگر خمیر مایه ما کف نکرد علتش تاریخ گذشتن خمیر مایه می باشد.
یک نکته: دوستان همیشه سعی کنید از خمیر مایه فوری و یا خمیر مایه خیس ( یاش مایا) استفاده کنید.
موفق باشید.