با سلام دوستان امروز خورش مرغ با هم درست خواهیم کرد
و موادی که در این خورشت بکار می برم
پوست پرتقال می باشد که سبب می شود
بعضی از مرغهای گوشتی که بوی ماهی می دهند
این بو توسط پوست پرتقال گرفته شده و مرغ خوش طعمی و لذیذ می شو.
مواد لازم برای این خورش کاملا به دلخواه و به تعداد نفرات خانواده می باشد.
طرز تهیه:
1- کره را ذوب کرده
2- پیاز را کمی تفت داده
3- زردچوبه
4- نمک
5- رب گوجه
6- گوشت مرغ را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
7- 8- بعد یک لیوان آبجوش اضافه می کنیم.
9- پوست یک عدد پرتقال البته قسمت سفیدی را جدا نمی کنیم.
چون تلخی این پوست طعم مرغ را خوشمزه می کند.
سپس در ظرف را گذاشته با حرارت خیلی کم به مدت نیم ساعت
می گذاریم خوب بپزد.
10- بعد از پختن پوست پرتقال را در می آوریم
تا کسی علت خوش طعمی و خوش عطری را نداند
سپس مرغها را در ظرف مخصوص سرو می کشیم.
مراحل سرخ کردن سیب زمینی - هویچ و گوجه را در پست بعدی خواهم گذاشت
فقط امروز بدون شرح تصویر را می گذارم.
نوش جان عافیت باشه.