ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

خورش مرغ


با سلام دوستان امروز خورش مرغ با هم درست خواهیم کرد


و موادی که در این خورشت بکار می برم


پوست پرتقال می باشد که سبب می شود


بعضی از مرغهای گوشتی که بوی ماهی می دهند


این بو توسط پوست پرتقال گرفته شده و مرغ خوش طعمی و لذیذ می شو.




 

 


مواد لازم برای این خورش کاملا به دلخواه و به تعداد نفرات خانواده می باشد.





طرز تهیه:





1- کره را ذوب کرده


2- پیاز را کمی تفت داده


3- زردچوبه


4- نمک


5- رب گوجه


6- گوشت مرغ را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.






7- 8- بعد یک لیوان آبجوش اضافه می کنیم.


9- پوست یک عدد پرتقال البته قسمت سفیدی را جدا نمی کنیم.


چون تلخی این پوست طعم مرغ را خوشمزه می کند.


سپس در ظرف را گذاشته با حرارت خیلی کم به مدت نیم ساعت


می گذاریم خوب بپزد.


10- بعد از پختن پوست پرتقال را در می آوریم


تا کسی علت خوش طعمی و خوش عطری را نداند


سپس مرغها را در ظرف مخصوص سرو می کشیم.





مراحل سرخ کردن سیب زمینی - هویچ و گوجه را در پست بعدی خواهم گذاشت


فقط امروز بدون شرح تصویر را می گذارم.











نوش جان عافیت باشه.







نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد