ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

سرخ کردن گوجه فرنگی



با سلام دوستان امروز با هم گوجه فرنگی را سرخ می کنیم.




  

مواد لازم






1- گوجه فرنگی سفت گوشت دار


2- نمک


3- روغن





طبق تصویر روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و گوجه های خرد شده را به پشت در روغن قرار می دهیم و بعد از کمی سرخ شدن کمی نمک اضافه می کنیم و سریع طرف دیگر را بر می گردانیم و یک کمی دیگر تفت داده  این کار نباید زیاد طول بکشد چون گوجه فرنگی آب انداخته و له می شود پس باید طوری این مراحل را طی کنیم که گوجه فرنگی به صورت زنده و خوشرنگ باقی بماند.


موفق باشید.









نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد