ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

پاناکوتای وانیلی

 

با سلام دوستان امروز با هم یک دسر خوشمزه و خیلی راحت درست می کنیم. 

 

امیدوارم که شما هم بتوانید این دسر را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. 

 

 

پس برای تهیه ای دسر با هم به ادامه مطلب می رویم.  

 

 

 

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای وانیلی 

 

   

  

1- شکر .................................... یک لیوان 

 

2- شیر .................................... نصف لیوان 

 

3- خامه پاستوریزه ..................... یک بسته 

 

4- پودر ژلاتین ........................... یک قاشق غذاخوری 

 

5- وانیل .................................. یک قاشق چای خوری  

 

 

 

 

طرز تهیه  

 

 

 

 

 

1- ابتدا شیر و پودر ژلاتین را  

 

2- در ظرف مناسبی  

 

3- ریخته  

 

4- با هم مخلوط کرده 

 

5- و به حالت بن ماری حرارت می دهیم تا پودر زلاتین حل شود. 

  

 

 

 

6- و در یک ظرف دیگر خامه را ریخته  

 

7- و وانیل را اضافه کرده 

 

8- با هم مخلوط کرده 

 

9- روی حرارت قرار می دهیم 

 

10- وقتی خامه کمی نرم شد شکر را اضافه می کنیم 

 

11- شکر باید در خامه حل شود ولی خامه نباید بجوشد

  

  

 

12- وقتی مخلوط شکر و خامه  و  شیر و پودر ژلاتین آماده شد.  

 

13- از روی حرارت برداشته 

 

14- باهم مخلوط کرده 

 

15- و قابل سلیکونی مورد نظر را برداشته و کمی آب اسپری می کنیم 

 

این عمل سبب می شود که دسر به راحتی از قالب جدا گردد. 

 

16- مخلوط آماده شده را به مدت 2 الی سه ساعت به یخچال انتقال می دهیم 

 

17- پس از اینکه دسر آماده شد. ظرف سرو را کمی آب اسپری می کنیم. 

 

این عمل سبب می شود که اگر دسر موقع انقال به ظرف سرو کج افتاد به راحتی کجی را درست کنیم. 

 

پس از انتقال دسر  را تزیین می کنیم. 

  

  

 

 

تذکر :  

 

1- جهت جدا کردن دسر از قالب ابتدا به کمک دست کمی از لبه های دسر را از قالب جدا می کنیم  

 

که موقع منتقل کردن به ظرف سرو راحت از قالب جداد گردد 

  

2- جهت تزیین این دسر می توانید از خامه فرم گرفته و انواع میوه ها مثل توت فرنگی و کیکوی نیز استفاده کنید. 

 

امیدوارم که بتوانید این دسر خوشمزه را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.  

 

 

نوش جانتان. 

  

  

 

 

 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
عسل دوشنبه 29 تیر 1394 ساعت 20:49

سلام چرا دیگه پست جدید نمی ذاری منتظرم

سلام عسل خانم عزیز
پستهام آماده هستش به زودی همه رو قرار می دم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد