ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

کباب گوشت بره در زرورق

 

 

با سلام خدمت دوستان عزیزم امروز با کباب گوشت بره در زرورق را با هم یاد می گیریم . 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم   

 

 

 

1- گوشت بره به تعداد نفرات 

 

2- گوجه به دلخواه 

 

3- روغن  و نمک و زردچوبه و فلفل به دلخواه

 

4- زرورق آلومینیومی نازک

 

طرز تهیه 

 

 

 

  

1- زرورق را به اندازه مورد نیاز برش می زنیم . 

 

2- گوشت را روی زرورق گذاشته . 

 

3- خیلی کم  به گوشت  روغن می مالیم. 

 

4- نمک 

 

5- زردچوبه 

 

6- فلفل سیاه دانه 

 

7- کامل مواد را با گوشت مخلوط کرده. 

 

8- زرورق را از هر 4 طرف  جمع کرده. 

 

9- روی اجاق گاز یا زغال کباب می کنیم.  

 

 

 

 

به همراه گوشت گوجه ها رو هم کباب می کنیم. 

 

بعد از چند دقیقه با صحنه خیلی جالب و خوشمزه روبرو میشید. 

  

  

البته من فلفل سبز هم برای خوش عطر کردنش لای گوشت قرار دادم  

 

در صورت دلخواه کباب تند می تونیذ از فلفل تند استفاده کنید.   

 

  

 

 

 

نوش جان دوستان  

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد