تصویر ثابت

شیرینی اتریشی - ev yemake - غذاهای خانگی
X
تبلیغات
زولا

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

شیرینی اتریشی

 

 

با سلام دوستان امروز با هم شیرینی اتریشی را درست خواهیم کرد. 

 

  

 

 

 

مواد لازم 

 

 

1- کره یا روغن صاف قنادی 200 گرم 

 

2- پودر قند 80 گرم 

 

3- زرده تخم مرغ 4 عدد 

 

4- آرد 250 گرم 

 

5- پودر نارگیل برای تزیین 

 

6- شکلات تخته ای برای تزیین 

 

7- وانیل مقداری 

 

  

 

طرز تهیه 

 

 

 

 

 

قبل از هر کاری فر را گرم کرده و سینی فر را کاغذ روغنی پوشانده و کار می گذاریم.  

 

و آرد را نیز سه بار الک می کنیم. 

 

1- روغن 

 

2- پودر قند 

 

3- وانیل را در همزن ریخته و خوب هم زده

 

4- تا  حالت کشدار شود 

 

5- سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی  

 

6- اضافه کرده و هم می زنیم.  

 

 

 

 

 

7- وقتی  مایع خوب زده شد کاسه همزن را از دستگاه جدا کرده و آرد را می ریزیم 

 

8 - وقتی  آرد با مواد مخلوط شد زیاد هم نمی زنیم چون به روغن می افتد و بد می شود. 

 

9- مایع را در قیف ریخته 

 

10- روی سینی که کاغذ روغنی زدیم می ریزیم. 

 

11- در فر در دمای 135 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم.  

 

12- پس از خنک شدن شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و برای تزیین شیرینی ها  

 

را از یک طرف در شکلات فرو برده و با پودر نارگیل تزیین می کنیم. 

 

13- و برای خنک شدن مجدد و بستن شکلات روی سیم توری قرار می دهیم. 

  

 

 

 

من برای مقداری از شیرینی ها از سس شکلاتی و سس پرتقال استفاده کردم. 

  

سپس به ظرف سرو منتقل می کنیم.  

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جونتون 

 

 

 

 

 

تاریخ ارسال: چهارشنبه 20 اسفند 1393 ساعت 16:30 | نویسنده: ثریا | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد