ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

کشک بادمجان

 

با سلام دوستان امروز با هم کشک بادمجان درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم  

 

 

 

 

1- بادمجان 

 

2- پیاز یک عدد متوسط 

 

3- سیر دو حبه 

 

4- گردو ی خرد شده یک پیمانه 

 

5- نعناع خشک 

 

6- کشک به مقدار لازم 

 

6- روغن مایع 

 

 

طرز تهیه   

 

 

 

1- ابتدا هر دو طرف بادمجانها را سرخ کرده  

 

2- بعد بادمجانهای سرخ شده را له می کنیم. 

 

3- سپس پیاز را کمی تفت می دهیم. 

 

4- و بعد سیر خرد شده را تفت می دهیم. 

 

5- بادمجان له شده را به پیاز داغ اضافه کرده. 

 

6- گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.  

 

 

  

7- ادویه جات  

 

8- و نمک را اضافه می کنیم. 

 

9- کشک  

 

10- و مقداری آب اضافه کرده  

 

11- کمی از نعنا خشک را به کشک بادمجان جا افتاده جهت خوش عطر کردن اضافه می کنیم. 

 

12- منتظر می مانیم تا به خوبی جا بیافتد.  

 

 

 

سپس در ظرف سرو کشیده  

 

 

 

و با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ و گردو تزیین می کنیم. 

 

نوش جونتون 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد