تصویر ثابت

کاسترول بادمجان - ev yemake - غذاهای خانگی
X
تبلیغات
رایتل

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

کاسترول بادمجان

با سلام دوستان امروز با هم کاسترول بادمجان درست می کنیم 

 

 که خیلی خوشمزه هست پیشنهاد می کنم که حتما امتحان کنید. 

 

 

 

 

 

 

 

 دوستان ابتدا خمیر را آماده می کنیم که من از مراحل خمیر عکس نگرفتم  پس توضیحی می نویسم چون خمیر را زیاد تو وبلاگ درست کردیم . 

 

مواد لازم برای خمیر  

1- آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد حدود 4 استکان برد خمیر من 

 

2- شیر یک استکان 

 

3- شکر یک قاشق سوپخوری 

 

4- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 

 

5- روغن نصف استکان   

 

6- خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه خمیر

 

همه مواد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاید  

 

خمیر را حدود دو ساعت استراحت می دهیم و در این مدت مواد درونی را آماده می کنیم. 

 

 

 

مواد لازم برای درون کاسترول بادمجان 

 

 

 

 

1- بادمجان متوسط دو عدد 

 

2- گوشت چرخ کرده 250 گرم 

 

3- پیاز یک عدد 

 

4- فلفل دلمه ای یک عدد 

 

5 - پنیر پیتزا  

 

6- رب گوجه یک قاشق غذا خوری 

 

7- نمک  و زرد چوبه 

 

8- سیر دو حبه  

 

9- روغن جهت سرخ کردن مواد 

 

10- زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال

 

 

طرز تهیه  

 

 

 

 

1- بادمجانها را پس از پوست کندن حلقه کرده 

 

2- و دو طرفشان را سرخ کرده و کنار می گذاریم. 

 

3- پیاز را تفت داده 

 

4- زردچوبه و نمک را اضافه کرده 

 

5- سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. و خوب تفت می دهی.

 

6- فلفل دلمه را اضافه می کنیم. 

 

 

 

7- بعد سیر خرد شده را اضافه کرده 

 

8- رب را اضافه می کنیم. 

 

9- مواد آماده شده را کنار هم می چینیم. 

 

10- در این فاصله خمیر مان نیز آماده شده. 

 

 

 

 

11- خمیر را دو قسمت کرده 

 

12- نصفش را در قالب مورد نظر باز کرده و پهن می کنیم. 

 

13- پنیر پیتزا  

 

14-بادمجانها 

 

15- پنیر پیتزا 

 

16- بقیه مواد را رویش ریخته  

 

 

 

 

 

 

17- و روی همه مواد دوباره پنیر پیتزا ریخته 

 

18- نیمه دوم خمیر را باز کرده و روی مواد را می پوشانیم و طرح مورد نظر را روی خمیر می زنیم. 

 

19- زرده تخم مرغ را رومال کرده 

 

20- در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جان  

 

 

 

 

 

 

 

 

تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 28 اسفند 1393 ساعت 16:30 | نویسنده: ثریا | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد