تصویر ثابت

کیک گوشت - ev yemake - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

کیک گوشت

 

با سلام دوستان امروز با هم کیک گوشت خیلی خوشمزه درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

  

 

1- تخم مرغ 4 عدد 

 

2- ماست یک لیوان 

 

3- آرد الک شده 2 لیوان 

 

4- روغن مایع یک استکان 

 

5- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری 

 

6- نمک و فلفل  و زرد چوبه به مقدار لازم 

 

7- پیاز یک عدد بزرگ 

 

8- گوشت چرخ کرده 250 گرم  

 

9- فلفل دلما ای یک عدد بزرگ 

 

10-رب گوجه یک قاشق  غذا خوری پر

 

11- پنیر پیتزا 

 

12- در صورت دلخواه قارچ و ذرت  که من استفاده نکردم.  

 

13- سس گوجه هنگام صرف کیک 

 

14- کنجد برای تزیین 

 

15- دوقاشق ماست جهت روی مال کردن

  

 

طرز تهیه   

 

 

 

 

 

1- روغن را در ماهی تابه ریخته 

 

2- پیاز نگینی شده را اضافه می کنیم 

 

3- نمک 

 

4- زرد چوبه  

 

5- وقتی پیاز خوب تفت داده شد گوشت را اضافه می کنیم. 

 

6- پس از اینکه آب گوشت تفت داده شده تمام شد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه می کنیم. 

 

7- فلفل 

 

8- رب گوجه 

 

9- پس از جا افتان مواد تفت داده شده آنها را جهت خنک شدن به کنار می گذاریم. 

  

حالا خمیر کیک را آماده می کنیم. 

 

 

 

 

10- تخم مرغها را در کاسه همزن ریخته  و کمی هم می زنیم

 

11- روغن مایه را اضافه کرده 

 

12-نمک را اضافه کرده 

 

13- بکینگ پودر را به ظرف ماست اضافه می کنیم و 

 

14-  درحالی که ماست به صورت جوشان درآمد به مخلوط اضافه می کنیم. 

 

15- آرد را الک کرده 

 

16- به خمیر اضافه می کنیم. 

 

و خوب هم می زنیم. 

 

17- و کاسه همزن را از دستگاه جدا می کنیم. 

 

 

 

18- قالب را کاغذ روغنی گذاشته  مقداری از خمیر را به قالب ریخته و صاف می کنیم. 

 

19- مواد میانی را به روی خمیر ریخته 

 

20-پنیر پیتزای رنده شده روی مواد 

 

21- بقیه خمیر را ریخته 

 

22- خمیر را خوب صاف کرده 

 

23- دو قاشق ماست را خوب می زنیم 

 

24- روی خمیر ریخته و روی مال می کنیم 

 

25- کنجد را روی خمیر ریخته و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه و به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. 

 

26- نتیجه کار 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جانتان  

 

 

 

 

 

 

 

تاریخ ارسال: یکشنبه 16 فروردین 1394 ساعت 16:30 | نویسنده: ثریا | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد