تصویر ثابت

خورشت کنگر - ev yemake - غذاهای خانگی
X
تبلیغات
رایتل

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

خورشت کنگر

 

با سلام دوستان امروز با هم خورشت کنگر تهیه خواهیم کرد که بسیار خوشمزه و مقوی هست. 

 

 

  

 

 

مواد لازم 

 

 

 

 

1- ساقه کنگر یک کیلو  

 

2- گوشت نیم کیلو 

 

3- لپه پخته شده یک  لیوان 

 

4- نمک - فلفل - زردچوبه و پودر لیمو عمانی به مقدار لازم 

 

5- پیاز بزرگ یک عدد 

 

6- روغن به مقدار لازم 

 

7- رب گوجه و رب فلفل هر کدام یک قاشق غذاخوری 

 

 

طرز تهیه 

 

 

 

 

ابتدا طبق تصویر کنگرها را پاک کرده و ساقه های تمیز شده را خرد می کنیم. 

 

 

 

 

1-روغن را در یک قابله ریخته  

 

2- پیاز را اضافه می کنیم. 

 

3- نمک 

 

4- زرد چوبه 

 

5- و پس از تفت دادن پیاز گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. 

 

6- فلفل 

 

7- رب گوجه 

 

8- رب فلفل اضافه کرده

 

9- کمی تفت می دهیم. 

 

 

 

10- مقداری آب روی گوشت ریخته  

 

11- و می گذاریم تا گوشتها کامل بپزد.  

 

12- در این فاصله در ماهی تابه کمی روغن ریخته 

 

13- کنگرها را اضافه کرده 

 

14 -زرد چوبه 

 

15- نمک را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. 

 

16- مقداری آب اضافه می کنیم تا خوب کنگر ها بپزد. 

 

17- مواد گوشتی و کنگر در حال پختن 

 

18- وقتی گوشت پخته شد لپه پخته شده را اضافه کرده 

 

 

 

19- کنگر  پخته شده و آماده شده  

 

20- کنگر را به گوشت اضافه کرده 

 

21- پودر لیمو عمانی 

 

22- پس از کمی هم زدن 

 

23 در ظرف را می گذاریم تا خورشت جا بیافتد. 

 

24- خورشت آماده و معطر 

 

 

 

 

 

نوش جونتان 

 

 

 

 

 

 

تاریخ ارسال: چهارشنبه 19 فروردین 1394 ساعت 16:30 | نویسنده: ثریا | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد