ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

سبزه لی پیلاو ( پلوی سبزی دار)

 

با سلام دوستان امروز سبزه لی پلاو را که بچه ها خیلی دوست دارند را با هم درخواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

 

 

1- برنج به تعداد نفرات خانوار 

 

2- روغن 

 

3- هویچ دو عد متوسط و به صورت خلالی خرد شده 

 

4- فلفل دلمه ای نگینی خرد شده یک عدد 

 

5- ذرت نصف یک کنسرو 

 

6- نمک - فلفل- زردچوبه به مقدار نیاز 

 

طرز تهیه 

 

 

 

1- روغن را در ظرف مناسبی ریخته 

 

2- برنچ خام را شسته و درون روغن ریخته و خوب همی می زنیم که برنج به هم نچسبد  

 

اگر چسبید نگران نباشید کمی روغن اضافه کنید. 

 

3- قبل از تفت دادن برنج نمک و زردچوبه  و فلفل را می ریزیم. 

 

4- هم می زنیم تا برنج کمی تفت بخورد  

 

5- هویچها را اضافه کرده 

 

6- فلفل دلمه ای را هم اضافه می کنیم. 

 

7- پس از تفت هویچ و فلفل دلمه ای در حد نرم شدن ذرت را اضافه کرده 

 

8- و آب جوش روی برنج ریخته و در ظرف را می گذاریم که پلو جا بیافتد 

 

9- پلو دم کشیده  

 

( اگر آب پلو کم بود و هنوز دم نکشیده نگران نباشید و یک لیوان دیگر آب جوش اضافه کنید.) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جانتان 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد