ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

نان جو زنجبیلی و سبوسدار

با سلام دوستان امروز با هم نان جو زنجبیلی و سبوس دار رژیمی  که برای بیماران دیابتی خیلی مناسب هست  

 

ولی برای کسانی که می تونند از نونهای دیگر استفاده کنند چندان خوش آیند نخواهد بود چون طعم زیاد جالبی  

 

نداره اما بیماران دیابتی چون نمی تونند از هر نونی مصرف کنند می تونند این نون مقوی را به همراه سوپ یا غذایی نونی 

 

رژیمی مصرف کنند.  

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

 

 

1- آرد جو سه استکان 

  

2- سبوس گندم یک استکان 

 

3- تخم مرغ دو عدد 

 

4- روغن یک استکان سرخالی

 

5- کنجد برای تزیین 

 

6- شیر یک استکان 

 

7- نمک 

 

8- زنجبیل دو قاشق مربا خوری 

 

9- خمیر مایه فوری دو قاشق غذاخوری 

 

 

طرز تهیه 

 

 

 

1- ابتدا شیر را ظرف مناسبی ریخته 

 

2- روغن  را به شیر اضافه کرده 

 

3- روی حرارت ملایم فقط گرم می کنیم تا حدی که تخم مرغ را نپزد 

 

4- آرد جو را حتما الک کنید 

 

5- پس از الک کردن متوجه پوسته های جو خواهید شد که موقع خوردن در صورت الاک نکردن اذیت می کنند. 

 

6- سبوس گندم را روی آرد جو الک کرده 

 

7- اضافات سبوس گندم 

 

8- خمیر مایه 

 

9- زنجبیل را اضافه کرده 

 

 

 

10- نمک را هم اضافه کرده  

 

11- همه مواد خشک

 

12-مواد خشک را با هم مخلوط کرده  

 

 13- و مخلوط شیر و روغن را ریخته

   

14- بعد یکی از زرده های تخم مرغ را جدا کرده کنار می گذاریم جهت رومال کردن نون  

 

15- و بعد تخم مرغ بعدی را کامل  

 

16- به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم. 

 

17- خوب مواد را ورز می دهیم 

 

18 - تا جایی که خمیر به دست نچشبد. 

 

  

 

 

19- در صورتیکه هنگام ورز دادن خمیر هنوز به دستتان می چسبد حتما نیم استکان آب ولرم روی خمیر بریزید  

 

20- بعد خمیر آماده شده را حدود 2 ساعت در جای گرم قرار مید هیم تا حجمش دو برابر شود. 

 

21- فر را گرم کرده و قالب را کاغذ روغنی گذاشته 

 

22- خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و یک عدد زرده ای را که کنار گذاشته بودیم را روی نان می مالیم. 

23- و بعد کنجد پاشیده 

 

24- در فر از قبل گرم کرده با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم. 

 

25- بعد از گذشت زمان تعیین شده از فر در می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد از قالب در می آوریم. 

 

26- پس از برگرداندن از قالب

 

27- کاغذ روغنی را از نان جدا کرده و بر می گردانیم.  

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جانتان 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد