ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

کیک اسفنجی ساده

 

با سلام دوستان امروز با هم کیک اسفنجی ساده و راحت را درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

 

 

1- تخم مرغ 5 عدد 

 

2- آرد 5 قاشق سوپخوری معادل 125 گرم 

 

3- شکر 5 قاشق سوپخوری معادل 125 گرم 

 

4- وانیل یک قاشق چایخوری 

 

 

 

طرز تهیه 

 

 

 

1- ابتدا فر را روشن می کنیم. و بعد آرد را سه بار الک کرده 

 

2- سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده 

 

3- من سفیده را در خمیر زن 

 

4- و زرده را در همزن برقی ریختم 

 

5-  وانیل را به زده اضافه کرده 

 

6- نصف شکر را به زرده اضافه کرده و خوب می زنیم.  

 

این زدن باید خیلی طولانی باشد که بوی خامی تخم مرغ را ندهد. 

 

7- نصف دیگر شکر را به سفیده اضافه کرده و تا حدی می زنیم 

 

 که شکر در سفیده حل شده و سفیده تخم مرغ خوب کف کند. 

 

8- سفیده آماده شده سفید و پف کرده

 

9- زرده آماده شده سفید و کشدار 

 

 

 

 

10- در این مرحله زرده را روی سفیده ریخته 

 

11- و در یک سمت و خیلی آرام هم می زنیم که پفی سفیده نخوابد. 

 

12- آرد الک شده را در دو مرحله اضافه کرده و در یک سمت هم می زنیم. 

 

اگر در این مرحله هم زدن طولانی شود کیک حالت پلاستیکی خواهد داشت. 

 

13- خمیر آماده شده 

 

14- زیر قالب کاغذ روغنی گذاشته دقت داشته باشید که دیواره های قالب نباید چربی داشته باشد 

 

تا کیک با آزادی تمام رو به بالا پف کند. 

 

15- روی خمیر را صاف کرده اگر دقت کنید من خوب صاف نکردم و همینطوری هم پخته شده 

 

16- در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با درجعه حرارت 180 قرار می دهیم. 

 

دوستان درجه فرها با هم فرق می کند از این رو حتما تست کنید  

 

با یک کارد یا خلال دندان اگر خمیر به کارد یا خلال دندان نچسبید کیک شما آماده هست.  

 

17- به کمک چاغو کیک را از دیواره های قالب جدا کرده و می گذاریم که خنک شود. 

 

18- و بعد به ظرف سرو منتقل کرده و یا اگر دوست داریم با خامه و میوه می توانیم تزیین کنیم. 

 

نوش جونتان. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد