با سلام دوستان امروز با هم خاگینه هویچ درست خواهیم کرد.
مواد لازم
1- هویچ سه عدد متوسط
2- تخم مرغ 3 عدد
3- آرد 3 الی 4 قاشق غذا خوری
4- گل سرخ و دارچین و پودر هل و گردو
5- شکر یک لیوان
6- زعفران به مقدار لازم
7- گلوکز یک قاشق غذا خوری
8- آب دو لیوان
طرز تهیه:
ابتدا گردو گل سرخ (گل محمدی) خشک شده دارچین و هل را در در آسیاب ریخته
و خرد می کنیم البته به صورت خیلی پودری نباید باشد
و نه به صورت درشت به صورتی که در تصویر هست.
1- هویچها را رنده ریز کرده البته من با دستگاه چرخ گوشت که قطعه رنده داره رنده کردم.
2- طبق تصویر
3- تخم مرغ را اضافه کرده
4- آرد
5- مخلوط پودری ادویه ای که درست کردیم را اضافه می کنیم.
6- خوب مخلوط کرده
7- کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته چون این مواد خیلی زود از هم می پاشد
8- مواد را داخل قالب ریخته
9- رویش مقداری روغن مایع می ریزیم.
و در فر 200 درجه به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم
10- سپس شربت را درست خواهیم کرد. شکر و
11-آب
12- گلوکز
13- زعفران را اضافه کرده
14-وقتی شربت جوشید.
15 - خاگینه را از قالب با احتیاط جدا کرده
16- و در شربت می اندازیم.
17 -تا شربت کاملا به خورد خاگینه برود.
18- نتیجه کار خاگینه ها را با پودر نارگیل و پسته تزیین می کنیم.
این خاگینه ها از هویچ فریز شده درست کردم که به رنگ تیره و زیبا درآومده.
امیدوارم که این خاگینه خوشمزه را درست کرده و از خوردن اون لذت ببرید.
نوش جانتان.