با سلام دوستان امروز با هم زعفران خوشرنگ و معطری را درست خواهیم کرد.
1- ابتدا قبل از باز کردن بسته زعفران
2- با پشت یک قاشق تمیز
3- به آرامی و با دقت
4- زعفران را ماساژ می دهیم تا پودر شود.
5- سپس در یک ظرفی ریخته و مقدار خیلی کم آب نیمه گرم را روی زعفران ریخته و تا به شکل خمیر درآید.
6- و بعد روی سماور یا کتری دم می کنیم.
7- و سپس در یک ظرف کوچک ریخته
8- و فریز می کنیم.
9- فریز باز شده زعفران
این زعفران خیلی پرنگ و خوش عطر می باشد و
هر موقع نیاز به زعفران داشتیم می توانیم از فریز شده آن استفاده کنیم.