ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

دم کردن زعفران

با سلام دوستان امروز با هم زعفران خوشرنگ و معطری را درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- ابتدا قبل از باز کردن بسته زعفران 

 

2- با پشت یک قاشق تمیز 

 

3- به آرامی و با دقت 

 

4- زعفران را ماساژ می دهیم تا پودر شود. 

 

5- سپس در یک ظرفی ریخته و مقدار خیلی کم آب نیمه گرم را روی زعفران ریخته و تا به شکل خمیر درآید.

 

6-  و بعد روی سماور یا کتری دم می کنیم. 

 

7- و سپس در یک ظرف کوچک ریخته 

 

8- و فریز می کنیم. 

 

9- فریز باز شده زعفران 

 

این زعفران خیلی پرنگ و خوش عطر می باشد و 

 

 هر موقع نیاز به زعفران داشتیم می توانیم از فریز شده آن استفاده کنیم. 

 

 

 

  

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد