تصویر ثابت

خشک کردن ریحان - ev yemake - غذاهای خانگی
X
تبلیغات
زولا

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

خشک کردن ریحان

با سلام دوستان امروز با هم سبزی معطر ریحان را که جزو آمادگی های زمستان می باشد با هم می بینیم. 

 

 

 

 

 

 

 

 سبزی ریحان را پس از پاک کردن خوب شسته و آبگیری کرده و روی پارچه تمیزی در جایی که سایه باشد پهن می کنیم.  

 

تا خشک شود و مدت زمان لازم برای این کار سه روز می باشد. 

 

 

 

 

 

 

تاریخ ارسال: یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 ساعت 16:30 | نویسنده: ثریا | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد