ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

برای همیشه در منزل پوست لیمو ترش تازه داشته باشیم.

با سلام با روشی که امروز با هم می بینم برای همیشه در منزل پوست لیموترش تازه خواهیم داشت. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- لیمو را پس از شستن و با وسیله ای که در تصویر می بینید که هم خلال می کند و هم نازک پوستش را می گیرد. 

 

 2- خلال پوست لیمو  

 

3- در یک ظرف مناسب مقداری شکر ریخته 

 

4- و پوست لیمو های آماده شده را در ظرف می ریزیم. 

 

5- و آب یک عدد لیمو را گرفته 

 

6- به روی شکر و پوست لیمو اضافه می کنیم. 

 

و در ظرف را بسته و هر زمان که لازم داشتیم از آن در کیکها و یا مزه دارکردن دسرها استفاده می کنیم. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد