ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

رب فلفل تند

با سلام دوستان امروز برای طعم دارکردن و خوشمزه شدن غذاها رب فلفل تند درست خواهیم کرد 

 

 که برای همیشه در منزل فلفل داشته باشیم. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

1- پس از شستن و خشک کردن فلفلها تخم ه ها را جدا کرده 

 

2- و وقتی همه را تمیز برش دادیم و تمیز کردیم 

 

3- به همراه یک لیوان کوچ آب می گذاریم که کمی بپزد  

 

4- و بعد از پختن از قابله درآورده می گذاریم خنک شود 

 

5- سپس در مخلوط کن ریخته  

 

6- و خوب له می کنیم. 

 

7- مواد آماده شده را در ظرفی ریخته و به همراه مقداری نمک می پزیم. 

 

8- وقتی کاملا آب رب تمام شد 

 

9- رب ما آماده هست تا در ظرف مناسب ریخته و نگهداری کنیم 

 

در ضمن حتما روی این رب روغن زیتون یا روغن مایع بریزی که خراب نشود. 

 

و یکی هم اینکه این رب مثل رب گوجه زیاد سفت نمی شود و تقریبا رب شلی می باشد  

  

غلظتش بیشتر از سس قرمز می باشد. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
elham یکشنبه 4 بهمن 1394 ساعت 10:23

عزیزم وبلاگتون بی نظیر موفق ومانا باشی در زیر سایه ایزد ممنان

سلام نظر لطفتون خیلی ممنون که نظر دادی و خوشحالم که راضی هستید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد