ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

دلمه فلفل سبز

با سلام دوستان امروز با هم دلمه فلفل سبز خوشمزه درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

  

 

دوستان من برای این غذای خوشمزه مقدار نمی گویم چون هر کدام از این مواد اولیه به تعداد خانوار هست. 

 

1- فلفل دلمه

 

2- بادمجان

 

3- سیب زمینی  

  

4- گوجه فرنگی 

 

5- فلفل تند 

 

6- سیر 

 

7- لپه 

 

8- گوشت چرخ کرده 

 

9- برنج  

 

10- نمک و فلفل و ادویه 

 

11- پیاز  

 

12- روغن  

 

13- ماست

 

 

طرز تهیه 

 

 

 

 

1- ابتدا لپه را می گذاریم تا کمی بپزد  مخصوصا اگر لپه از نوع دیر پز باشد. 

 

2-در ظرف دیگر پیاز داغ را آماده کرده  

 

3- زردچوبه 

 

4- نمک را اضافه می کنیم 

 

5- و بعد گوشت را کمی تفت داده  

 

6- به پیاز داغ اضافه می کنیم.  

 

7- برنج را پس از شستن به لپه پخته شده اضافه می کنیم. 

 

8- وقتی کمی آب برنج و لپه کشیده شد. 

 

9- مواد گوشتی را اضافه می کنیم. 

 

 

 

سپس فلفل دلمه ها را هسته ها و دمهایش را می بریم و مواد را داخل فلفل ها ریخته 

 

  

 

9- مواد را داخل فلفل دلمه ای ریخته  

 

10- از گوجه بریده شده برای محل باز شده فلفل دلمه استفاده می کنیم. 

 

11- سیب زمینی و بادمجان و سیر و فلفل تند را پس از تمیز کردن  

 

و پوست گرفتن در یک ظرف مناسب کنار فلفل دلمه های پر شده می ریزیم.  

 

12- طبق تصویر گوجه ها را نیز خرد کرده و در اطراف می چینیم. 

 

13-نمک  

 

14- فلفل  را به رب گوجه اضافه کرده 

 

15- مقداری آب می ریزیم و سس درست کرده 

 

16- سس آماده شده را روی همه مواد ریخته 

 

17- به کمک زرورق روی ظرف را می پوشانیم و چند سوراخ به کمک چاغو ایجاد کرده 

 

در فر 200 درجه به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم. 

 

18- نتیجه کار آماده شده  

 

با ماست و سیر نوش جان  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جانتان  

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد