ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

دسر باواریا

با سلام دوستان امروز آموزش  دسر باوریا درست خواهیم داشت لطفا جهت دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 

 آموزش دسر باواریا

مواد لازم

1-شیر یک لیوان

2- شکر یک لیوان

3- خامه پاستوریزه یک بسته

4- آب نصف استکان

5- زرده تخم مرغ 4 عدد

6- پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری

7- وانیل مقداری

طرز تهیه:

1- ابتدا آب رو در ظرفی ریخته

2- پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم

3- و خوب هم می زنیم

4- به روش بن ماری (روی بخار آب) حل می کنیم و کنار می گذاریم.

5-در کاسه همزن شکر و

6- زرده تخم مرغ و

7- وانیل را ریخته خوب هم می زنیم

8- بعد شیر در حال جوش رو در حالی که همزن در حال همزدن هست اضافه می کنیم.

9- و تند تند هم می زنیم.

10- مواد را در قابلمه ریخته و روی اجاق گذاشته و در حد جوشیدن هم می زنیم.

11- وقتی خنک شد ژلاتین حل شده رو اضافه کرده

12-و بعد یک بسته خامه را ریخته

13-قالب را خوب اسپری مرطوب کرده

14- مواد را در قالب ریخته و در یخچال به مدت 4 الی 5 ساعت گذاشته

15 و بعد از قالب در آورده در ظرف سرو قرار می دهیم.

16- و 17 و 18 - مراحل درست کردن بار دوم هست در قالب مجزا

امیدوارم که این دسر خوشمزه و راحت رو درست کرده و نوش جان فرمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد