با سلام دوستان امروز آموزش دسر باوریا درست خواهیم داشت لطفا جهت دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید.
آموزش دسر باواریا
مواد لازم
1-شیر یک لیوان
2- شکر یک لیوان
3- خامه پاستوریزه یک بسته
4- آب نصف استکان
5- زرده تخم مرغ 4 عدد
6- پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
7- وانیل مقداری
طرز تهیه:
1- ابتدا آب رو در ظرفی ریخته
2- پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم
3- و خوب هم می زنیم
4- به روش بن ماری (روی بخار آب) حل می کنیم و کنار می گذاریم.
5-در کاسه همزن شکر و
6- زرده تخم مرغ و
7- وانیل را ریخته خوب هم می زنیم
8- بعد شیر در حال جوش رو در حالی که همزن در حال همزدن هست اضافه می کنیم.
9- و تند تند هم می زنیم.
10- مواد را در قابلمه ریخته و روی اجاق گذاشته و در حد جوشیدن هم می زنیم.
11- وقتی خنک شد ژلاتین حل شده رو اضافه کرده
12-و بعد یک بسته خامه را ریخته
13-قالب را خوب اسپری مرطوب کرده
14- مواد را در قالب ریخته و در یخچال به مدت 4 الی 5 ساعت گذاشته
15 و بعد از قالب در آورده در ظرف سرو قرار می دهیم.
16- و 17 و 18 - مراحل درست کردن بار دوم هست در قالب مجزا
امیدوارم که این دسر خوشمزه و راحت رو درست کرده و نوش جان فرمایید.