ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

سرخ کردن هویچ



با سلام دوستان امروز با هم هویچ خلال شده را سرخ می کنیم که کارایی بیشتری نیز دارد.




  


مواد لازم.





هویچ خلال شده


نمک


روغن




ابتدا روغن را در ظرف مناسبی ریخته و هویچ خلال شده را نیز می ریزم برای هویچ هیچ وقت نمک زیاد نمی ریزیم چون خودش شیرین هست و با نمک زیاد طعم خوبی به دست نمی آید بنابراین به مقدار خیلی کم نمک اضافه می کنیم که فقط بوی هویچ خامی از بین برود حتی برای شیرین پلو در هویچ می توانید به جای نمک شکر نیز جهت مزه دار کردن استفاده کنید.


هویچ را خیلی کم تفت می دهیم تا رنگ نارنجی  و خوشرنگیش را حفظ کند.



موفق باشید.






نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد