با سلام دوستان امروز با هم هویچ خلال شده را سرخ می کنیم که کارایی بیشتری نیز دارد.
مواد لازم.
هویچ خلال شده
نمک
روغن
ابتدا روغن را در ظرف مناسبی ریخته و هویچ خلال شده را نیز می ریزم برای هویچ هیچ وقت نمک زیاد نمی ریزیم چون خودش شیرین هست و با نمک زیاد طعم خوبی به دست نمی آید بنابراین به مقدار خیلی کم نمک اضافه می کنیم که فقط بوی هویچ خامی از بین برود حتی برای شیرین پلو در هویچ می توانید به جای نمک شکر نیز جهت مزه دار کردن استفاده کنید.
هویچ را خیلی کم تفت می دهیم تا رنگ نارنجی و خوشرنگیش را حفظ کند.
موفق باشید.