تصویر ثابت

آرشیو مطالب وبلاگ - ev yemake - غذاهای خانگی
X
تبلیغات
رایتل

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

عناوین آخرین یادداشت‌ها

  • *** (یکشنبه 7 آذر 1395 14:06)
  • دسر باواریا (دوشنبه 24 خرداد 1395 16:30)
    با سلام دوستان امروز آموزش دسر باوریا درست خواهیم داشت لطفا جهت دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید. آموزش دسر باواریا مواد لازم 1-شیر یک لیوان 2- شکر یک لیوان 3- خامه پاستوریزه یک بسته 4- آب نصف استکان 5- زرده تخم مرغ 4 عدد 6- پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری 7- وانیل مقداری طرز تهیه: 1- ابتدا آب رو در ظرفی ریخته 2-...
  • دسر ویترینی (یکشنبه 23 خرداد 1395 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم دسر ویترینی خوشمزه و شیک روو درست خواهیم کرد. لطفا جهت دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید. آموزش دسر ویترینی مواد لازم 1- پودر ژله آلوورا یک بسته 2- شیر یک لیوان بزرگ 3- شکر سه چهارم لیوان 4- وانیل مقداری 5- پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری 6- میوه به دلخواه که من از کمپوت آناناس و پرتقال...
  • ژله توت فرنگی (شنبه 22 خرداد 1395 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم یک دسر شیک و ساده را درست خواهیم کرد. برای درست کردن این دسر خوشمزه یک بسته ژله توت فرنگی را با یک لیوان شیر سرد و یک لیوان آب سرد مخلوط کردم در صورت دلخواه کمی هم می توانید شکر اضافه کنید البته خیلی کم و به روش بن ماری حل کردم و در قالب ریختم به مدت دوساعت در یخچال بود سپس از قالب درآورده و...
  • آش گوجه (پنج‌شنبه 31 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم آش گوجه یا آش ترش را درست می کنیم. مواد لازم 1- سبزی آش یک کیلو 2- گوجه رنده شده یک لیوان یا نیم کیلو 3- لپه 2- لوبیای چشم بلبلی 3- بلغور گندم 4- فلفل تند 5- سیب زمینی 6- گوجه فرنگی 7- نمک و فلفل و زردچوبه 8- آب لیمو 9- رب گوجه طرز تهیه 1- ابتدا بلغور را شسته 2- کامل می پزیم تا حلیم شود 3-...
  • ترشی بامیه فوری (چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم ترشی بامیه فوری را آماده می کنیم. مواد لازم 1- بامیه یک کیلو 2- آب گوجه یک لیوان 3- سرکه یک لیوان 4- هویچ یک لیوان 5- فلفل دلمه ای و فلفل تند یک لیوان خرد شده 6- نمک و فلفل و زردچوبه 7- سیر یک بوته طرز تهیه 1- با میه ها را پس از شستن در ظرف ریخته 2- و با آب گوجه و مقداری آب می پزیم. 3- باید...
  • ترشی لوبیای فوری (سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم ترشی لوبیای فوری تهیه می کنیم به طوری که اگر برای شام مهمان داریم می توانیم عصر تهیه کنیم و در سفره شام قرار دهیم. حتی از لوبیای فریز شده هم می شود این ترشی را تهیه کرد. مواد لازم 1- لوبیای خام یا فریز شده دو لیوان 2- هویچ یک لیوان 3- سرکه یک لیوان 4- آب گوجه یک لیوان 5- فلفل دلمه ای و فلفل...
  • تزیین لیوان با شکر (سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز یک ایده جالب برای تزیین لیوان با شکر را تهیه می کنیم. طبق تصویر شکر را با رنگ خوراکی مجاز رنگ می کنیم و لبه لیوان را کمی با عسل یا شیره مرطوب کرده و در شکر می غلطانیم. نتیجه کار خیلی جالب و زیبا می شود.
  • فریز کردن دلمه فلفل سبز (دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امرز برای با هم فلفل دلمه آماده کرده و فریز می کنیم. تا در هر موقع از سال در عرض نیم ساعت فلفل دلمه آماده کنیم. مواد لازم 1- فلفل دلمه 2- برنج 3- لپه 4- گوشت چرخ کرده 5- پیاز 6- نمک و فلفل و زردچوبه دوستان من برای مواد مقدار ننوشتم شما به معیار فلفل دلمه ای ها می توانید مواد را تهیه کنید. طرز تهیه 1-...
  • دلمه فلفل سبز (یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم دلمه فلفل سبز خوشمزه درست خواهیم کرد. مواد لازم دوستان من برای این غذای خوشمزه مقدار نمی گویم چون هر کدام از این مواد اولیه به تعداد خانوار هست. 1- فلفل دلمه 2- بادمجان 3- سیب زمینی 4- گوجه فرنگی 5- فلفل تند 6- سیر 7- لپه 8- گوشت چرخ کرده 9- برنج 10- نمک و فلفل و ادویه 11- پیاز 12- روغن 13-...
  • آش جو (شنبه 26 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم آش جو که خیلی خوشمزه و راحت هست را درست خواهیم کرد. مواد لازم دوستان این مواد لازم برای 20 نفر می باشد. 1- عدس پخته شده یک لیوان 2- لوبیا چشم بلبلی پخته شده یک لیوان 3- نخود پخته شده یک لیوان 4- جوی پخته شده یک لیوان خیلی بزرگ یا سه لیوان معمولی 5- کشک به مقدار لازم 6- روغن به مقدار لازم 7-...
  • رب فلفل تند (جمعه 25 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز برای طعم دارکردن و خوشمزه شدن غذاها رب فلفل تند درست خواهیم کرد که برای همیشه در منزل فلفل داشته باشیم. 1- پس از شستن و خشک کردن فلفلها تخم ه ها را جدا کرده 2- و وقتی همه را تمیز برش دادیم و تمیز کردیم 3- به همراه یک لیوان کوچ آب می گذاریم که کمی بپزد 4- و بعد از پختن از قابله درآورده می گذاریم...
  • یک روش برای فریز کردن بادمجان (پنج‌شنبه 24 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم بادمجان را فریز خواهیم کرد که در هر زمان نیاز داشته باشیم استفاده کنیم. پس از پوست کندن و شستن و خرد کردن به شکل دلخواه بادمجانها 1- در تابه به مقدار خیلی کم روغن ریخته 2- بادمجانها رو ریخته 3- مقداری نمک اضافه کرده 4- و به مقدار خیلی کم تفت می دهیم نه سرخشون می کنیم و نا خام یک حدی ما بین...
  • پودر بامیه (چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم پودر بامیه درست خواهیم کرد که مثل ادویه می توان تو هر غذایی که دوست داریم طعم و خاصیت بامیه را داشته باشد استفاده می کنیم مثل آبگوشت و یا خورشت 1- با میه ها را پس از شستن 2- به یک سوزن و نخ تمیز رد می کنیم. 3- و از جایی آویزان می کنیم . تاخشک شود. 4- در آسیاب ریخته آسیاب می کنیم. 5- و بعد از...
  • برای همیشه در منزل پوست لیمو ترش تازه داشته باشیم. (سه‌شنبه 22 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام با روشی که امروز با هم می بینم برای همیشه در منزل پوست لیموترش تازه خواهیم داشت. 1- لیمو را پس از شستن و با وسیله ای که در تصویر می بینید که هم خلال می کند و هم نازک پوستش را می گیرد. 2- خلال پوست لیمو 3- در یک ظرف مناسب مقداری شکر ریخته 4- و پوست لیمو های آماده شده را در ظرف می ریزیم. 5- و آب یک عدد لیمو را...
  • شیرینی کشمشی (دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم شیرینی خوشمزه و ساده کشمشی را درست خواهیم کرد. مواد لازم 1- آرد 100گرم 2- شکر 100 گرم 3- تخم مرغ دو عدد + یک عدد سفیده 4- وانیل نصف قاشق چایخوری 5- کشمش 50 گرم 6- روغن مایع دو قاشق 7- کره یا روغن جامد 150 گرم طرز تهیه 1- ابتدا روغن جامد و 2- روغن مایع را در ظرفی ریخته 3- و بعد شکر را اضافه...
  • خشک کردن ریحان (یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم سبزی معطر ریحان را که جزو آمادگی های زمستان می باشد با هم می بینیم. سبزی ریحان را پس از پاک کردن خوب شسته و آبگیری کرده و روی پارچه تمیزی در جایی که سایه باشد پهن می کنیم. تا خشک شود و مدت زمان لازم برای این کار سه روز می باشد.
  • خشک کردن سبزی تلخون (شنبه 19 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز یک دیگر از کارهای آمادگی زمستان خشک کردن تلخون را با هم انجام میدهیم. ابتدا سبزی را پاک کرده و بعد شستشو می کنیم و بعد از آبگیری در آبکش روی پارچه تمیزی پهن کرده و در جایی که سایه باشد خشک می کنیم. به این علت در سایه خشک می کنیم که رنگ سبزی خوشرنگش را از دست ندهد که به زردی بزند.
  • خشک کردن شوید (جمعه 18 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم یکی دیگر از کارهای آمادگی برای زمستان که خشک کردن سبزی شوید می باشد را درست می کنیم. ابتدا شوید ها رو پاک کرده و بعد از شستشوی کامل در آبکش می ریزیم و بعد روی پارچه تمیز در جایی که سایه باشد پهن کرده و هر روز یک با سر زده و زیر رو رو می کنیم تا همه جایشان خوب خشک شود حدود سه روز برای این کار...
  • یک روش نگهداری قارچ (پنج‌شنبه 17 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم نگهداری قارچ به روش ساده را می بینیم. ابتدا پوست قارچ را جدا کرده و به صورت دلخواه برش زده و خوب به آبلیمو می غلتانیم و در ظرف فریز گذاشته و در ظرف را خوب بسته و فریز می کنیم. هر موقع که نیاز به قارچ داشتیم می توانیم از قارچهای فریز شده که سفیدی خود را از دست نمی دهند استفاده بکنیم.
  • دم کردن زعفران (چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم زعفران خوشرنگ و معطری را درست خواهیم کرد. 1- ابتدا قبل از باز کردن بسته زعفران 2- با پشت یک قاشق تمیز 3- به آرامی و با دقت 4- زعفران را ماساژ می دهیم تا پودر شود. 5- سپس در یک ظرفی ریخته و مقدار خیلی کم آب نیمه گرم را روی زعفران ریخته و تا به شکل خمیر درآید. 6- و بعد روی سماور یا کتری دم می...
  • لیموناد (سه‌شنبه 15 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام امروز با هم یک نوشیدنی خوشمزه را با هم درست خواهیم کرد. طرز تهیه 1- لیموها را شسته 2- در فریزر قرار می دهیم. 3- و بعد خرد کرده 4-در مخلوط کن ریخته 5- یک لیوان شکر برای هر دو عدد لیمو اضافه می کنیم. 6- اگر هنگام مخلوط کردن مایع غلیظ شد یک لیوان آب اضافه می کنیم. 7- مایع را در صافی ریخته 8- و مایع حاصله را در...
  • شله زرد نذری (دوشنبه 14 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم شله زردی را که برای نذری درست کردم را می بینیم. مواد لازم 1- برنج 3 کیلو 2- شکر 6 کیلو 3- گلاب یک لیتر 4- خلال بادام 5- زعفران 6- دارچین طرز تهیه 1-برنج را پس از شستن روی اجاق همرا با آب می گذاریم تا بپزد. 2- وقتی برنج به این شکل و کامل پخته شد و به قولی حلیم شد. 3- شکر 4- زعفران 5- گلاب 6-...
  • شیرینی قندی (یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم شیرینی قندی درست خواهیم کرد. مواد لازم 1- آرد یک کیلو 2- پودر قند نیم کیلو 3- روغن جامد 500 گرم 4- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری 5- پودر هل یک قاشق غذاخوری (البته من کلا از نصف مواد استفاده کردم) طرز تهیه 1- روغن را در ظرفی ریخته 2- پودر قند را اضافه کرده 3- و خوب هم می زنیم. 4- سپس به آرد...
  • خاگینه هویچ (شنبه 12 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم خاگینه هویچ درست خواهیم کرد. مواد لازم 1- هویچ سه عدد متوسط 2- تخم مرغ 3 عدد 3- آرد 3 الی 4 قاشق غذا خوری 4- گل سرخ و دارچین و پودر هل و گردو 5- شکر یک لیوان 6- زعفران به مقدار لازم 7- گلوکز یک قاشق غذا خوری 8- آب دو لیوان طرز تهیه: ابتدا گردو گل سرخ (گل محمدی) خشک شده دارچین و هل را در در...
  • آبلیمو در منزل (جمعه 11 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم آبلیمو درست خواهیم کرد. طرز تهیه 1- لیموهای تازه را شسته 2- در چرخ گوشت قصابی ریخته 3- و همه را همراه با پوست چرخ می کنیم. 4- مواد حاصله را در آبکش ریخته و آبش را از پوسته ها جدا می کنیم. 5- آب حاصل 6- و رویش را روغن زیتون می ریزم تا با هوا تماس نداشته باشد. و بعد تفاله ها را در کیسه فریز می...
  • خامه شیرین شده روش اول (پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان برای تهیه خامه شیرین شده دستورهای مختلفی داده شده که من امروز برای درست کردن خامه شیرین شده به یک دستور درست می کنیم و در روزهای آینده ان شاءالله به روشهای دیگر خامه شیرین شده را تهیه خواهیم کرد. مواد لازم 1- خامه یک پاکت 2- پودر خامه 2 قاشق 3- پودر قند سه قاشق 4- شیر نیم استکان طرز تهیه 1- خامه را در...
  • دسر پلمبیر (چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم دسر پلمبیر درست خواهیم کرد. مواد لازم 1- تخم مرغ 5عدد 2- خامه صبحانه یک پاکت 3- آب جوش برای حل کردن پودر ژله نیم استکان 4- روغن برای چرب کردن ظرف 5- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری 6- وانیل یک قاشق چایخوری 7- گردوی خرد شده یک پیمانه 8- پودر قند یک پیمانه 9- میوه برای تزیین من موز و کیوی و توت...
  • مربای پوست پسته (سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم یک مربای معطر و خوشمزه و خوشرنگ پوست پسته درست خواهیم کرد. ابتدا پوست پسته را درآورده طرز تهیه 1- پوست پسته ها را در ظرف مناسبی ریخته و رویش را آب خنک می ریزیم. 2- و از چند دانه یخ نیز استفاده می کنیم من در حدود دو ساعت فریزر گذاشتم. 3- و بعد پوست پسته های نیم یخ را به آب در حال جوش اضافه می...
  • رولت خامه ای (یکشنبه 6 اردیبهشت 1394 16:30)
    با سلام دوستان امروز با هم رولت خامه ای درست خواهیم کرد. مواد لازم 1- تخم مرغ 4 عدد 2- آرد 4 قاشق غذا خوری معادل 100 گرم 3- شیره خیلی رقیق نصف استکان طرز تهیه 1- زرده و سفیده تخم مرغها را با هم در همزن ریخته 2- شیره رقیق را به تخم مرغها اضافه می کنیم 3- تا حدی می زنیم که حجم تخم مرغ کل کاسه همزن بالا بیاید. 4- آرد را...
( تعداد کل: 130 )
   1      2     3     4     5   >>
صفحات
( تعداد کل: 130 )
   1      2     3     4     5   >>
صفحات