کل موادلازم
قبل از هر کاری فر را روشن می کنیم تا گرم شود.
مواد لازم:
تخم مرغ ------- دو عدد
آرد ------------- به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
گردو ---------- به مقدار دلخواه
شکر ------------ یک پیمانه
روغن ----------- یک پیمانه
ماست --------- یک پیمانه
دارچین --------------- سه قاشق مربا خوری
هل ------------------ یک قاشق مربا خوری
بکین پور ------------- یک قاشق مربا خوری
نمک ---------------- یک قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد درونی:
1- گردو را پوست کنده
2- خرد می کنیم
3- دارچین را اضافه می کنیم
4- هل را اضافه می کنیم
5- یک قاشق از شکر را به این مواد اضافه می کنی.
6- همه مواد را مخلوط کرده و کنار می گذاریم
1- به آرد نمک اضافه کرده
2- بکینگ پودر را نیز اضافه می کنیم.
3- مواد را مخلوط کرده و یک بار الک می کنیم.
طرز تهیه خمیر
1- روغن شکر را خوب همی می زنیم.
2- یکی یکی تخم مرغها را اضافه می کنیم.
3- سپس ماست را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
4- و بعد آردی را که قبلا آماده کرده بودیم اضافه می کنیم.
1- آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم
2- سپس به مدت یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم.
1- پس از اینکه خمیر استراحت داده شد.
2- روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را منتقل می کنیم.
3- 4- 5- خمیر را به کمک وردنه باز می کنیم.
6- تا خمیر به قطر نیم سانت برسد.
1- سپس مواد میانی را روی خمیر پاشیده
2- همه جا را یکسان مواد را پخش می کنیم
3- از یک طرف خمیر را تا نصف رول کرده
4- از طرف دیگر نیز این کار را انجام می دهیم.
5- سپس به کمک کاردک به اندازه دلخواه برش می زنیم
1- کف سینی فر کاغذ روغنی گذاشته
2- برشهای شیرینی را توی سینی منتقل می کنیم
3- و در فر از قبل روشن کرده به مدت نیم ساعت و حرارت 180 درجه
که قسمت پایین و بالای فر را انتخاب می کنیم.
4 جهت خنک شدن شیرینی به ظرف مورد نظر
منتقل می کنیم برای اینکه شیرینی خمیر نشود
من زیرش کاغذ روغنی گذاشتم
5- بعد از این مراحل می توانید به ظرف سرویس منتقل کنید.
نوش جانتان گوارای وجودتان
عالیه ثریا جون
سارا خانم عزیز
با نظرات خوبتون منو به ادمه کار تشویق می کنید ممنونم.