ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

شیرینی دلبر دوداغی ( لب دلبر ) شیرینی خانگی


با سلام دوستان امروز یک شیرینی خانگی خیلی خوشمزه که برای عید نیز مناسب می باشد.


شیرینی دلبردوداغی مثل باقلوا خوشمزه می باشد.


پس با هم مراحل درست کردن این شرینی را می بینیم.






 

مواد لازم برای تهیه این شیرینی





مواد لازم:


1- گردو ........................................... خرد شده به مقدار لازم

2- تخم مرغ ..................................... یک عدد

3- سرکه ........................................ یک قاشق غذاخوری

4- بکین پودر ................................... یک قاشق غذاخوری

5- آبلیمو ........................................ یک قاشق غذاخوری

6- نمک ......................................... خیلی کم

7- پودر نارگیل و پسته ...................... جهت تزیین





8- ماست  ........................... یک استکان

9- پودر نشاسته .................. دو  استکان

10- روغن مایع .................... یک استکان





11- آرد ...................... تا جایی که خمیر به دست نچسبد( من 4 استکان استفاده کردم)

12- شکر .................. دو استکان

13- کره ................... 50 گرم


طرز تهیه:


1- ابتدا آرد را در کاسه ریخته

2- ماست

3- روغن

4- بکین پودر و نمک

5- سرکه

6- تخم مرغ را اضافه کرده.





7- همه مواد را مخلوط می کنیم.

8- تاجایی که خمیر به دست نچسبد آرد اضافه کرده

و حدود یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم.

9- در این فاصله شکر و

10- مقداری آب را می جوشانیم.

11- پس از اینکه شربت قوام آمد آبلیمو را اضافه کرده و حدود دو دقیقه می جوشانیم

12- شربت آماده را کنار گذاشته تا خنک شود.




13- پس از یک ساعت استراحت خمیر را روی تخته گذاشته

14- و پس از یک ورز دادن به 12 قسمت تقسیم می کنیم. و به صورت چونه در می آوریم.

البته اگر بخواهیم مقدار شیرینی بیشتر باشد

مواد را به اندازه چند برابر کردن اضافه می کنیم.

و در تقسیم کردن هر مقدار مواد را که اضافه کردیم

به مقدار مساوی 12 تایی تقسیم می کنیم.



 15- چونه ها را به کمک نشاسته باز کرده. و کنار گذاشته

و مقداری نشاسته روی خمیر می پاشیم.

16- چونه بعدی را نیز باز کرده و روی خمیر قبلی گذاشته و دوباره نشاسته می پاشیم.

این کا را تا تمام شدن چونه ها ادامه م دهیم.

17- پس از تمام شدن مرحله 16 در این مرحله

خمیر های لاله لایه را به کمک وردنه تا ضخامت 4 میلیمتر باز کرده.

18- سپس با قالب یا استکان قالب زده





19- و بعد گردوهای خرد شده را وسط دایره ها گذاشته

20-  و به صورت نیمه باز می بندیم.

لازم نیست کاملا ببندیم.

در ضمن گردوها نباید ریز خرد شوند چون از خمیر بیرون می زنند و شیرینی خراب می شود.

21- بعد از این مرحله شیرینی ها را در سینی فری که کاغذ روغنی قرار دادیم می چینیم

22- کره را کمی ذوب کرده

23- روی شیرینی می مالیم.

و در فر از قبل گرم کرده به مدت 30 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

24- پس از پختن شیرینی شربت آماده کرده را تا شیرینی داغ است رویشان می ریزیم.




بعد از اینکه شربت به خورد شیرینی رفت در ظرف سرف می چینیم.

و رویش را با پودر نارگیل یا پسته تزیین می کنیم.

امیدوارم که درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

این شیرینی واقعا خوشمزه است.



نوش جونتون








عافیت باشه.




نظرات 2 + ارسال نظر
fati یکشنبه 11 بهمن 1394 ساعت 01:31

سلام.طبق تصویر 16-17 دوتا خمیر باز شده رو روهم قرار میدیم ک دولایه باشه؟؟

سلام بله عزیز همه لایه ها روی هم قرار می گیرند و بعد دوباره با وردانه رویش کشیده و قالب می زنیم.

مریم خراسانی سه‌شنبه 21 بهمن 1393 ساعت 10:00

لطفا اندازه اب چقدرباید باشه و نوع قوام شربت خیلی غلیظ یا رقیق

سلام مریم جون
ببین همیشه برای شربت شیرینی به اندازه هر استکان شکر یک استکان هم آب استفاده می کنیم و زیاد هم قوام نمی خواهیم . چون در اثر ماندن شکرک می زند یعنی از قوام بامیه کمتر می باشد.
امیدوارم موفق باشی .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد