با سلام دوستان امروز با هم شیرینی اتریشی را درست خواهیم کرد.
مواد لازم
1- کره یا روغن صاف قنادی 200 گرم
2- پودر قند 80 گرم
3- زرده تخم مرغ 4 عدد
4- آرد 250 گرم
5- پودر نارگیل برای تزیین
6- شکلات تخته ای برای تزیین
7- وانیل مقداری
طرز تهیه
قبل از هر کاری فر را گرم کرده و سینی فر را کاغذ روغنی پوشانده و کار می گذاریم.
و آرد را نیز سه بار الک می کنیم.
1- روغن
2- پودر قند
3- وانیل را در همزن ریخته و خوب هم زده
4- تا حالت کشدار شود
5- سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی
6- اضافه کرده و هم می زنیم.
7- وقتی مایع خوب زده شد کاسه همزن را از دستگاه جدا کرده و آرد را می ریزیم
8 - وقتی آرد با مواد مخلوط شد زیاد هم نمی زنیم چون به روغن می افتد و بد می شود.
9- مایع را در قیف ریخته
10- روی سینی که کاغذ روغنی زدیم می ریزیم.
11- در فر در دمای 135 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم.
12- پس از خنک شدن شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و برای تزیین شیرینی ها
را از یک طرف در شکلات فرو برده و با پودر نارگیل تزیین می کنیم.
13- و برای خنک شدن مجدد و بستن شکلات روی سیم توری قرار می دهیم.
من برای مقداری از شیرینی ها از سس شکلاتی و سس پرتقال استفاده کردم.
سپس به ظرف سرو منتقل می کنیم.
نوش جونتون