با سلام دوستان امروز با هم کیک گیلاس را درست خواهیم کرد.
مواد لازم
1- تخم مرغ دو عدد
2- پودر شکر سه چهارم پیمانه 3/4
3- رنده پوست لیمو ترش مقداری
4- کره آب شده یک دوم پیمانه 1/2
5- وانیل کمی
6- نمک یک پنس
7- اسانس بادام تلخ چند قطره
8- بادام پرک یک چهارم پیمانه 1/4
9- آرد یک و یک دوم پیمانه 1 و 1/2
10- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
11- گیلاس بدون هسته 250 گرم
12- شیر یا ماست یک سوم پیمانه 1/3
طرز تهیه
1- تخم مرغها را در همزن ریخته
2- شکر را اضافه کرده
3- خوب هم می زنیم تا شکر حل شود
4- کره ذوب شده را اضافه کرده
5- وانیل
6- نمک
7-اسانس بادام تلخ
8- بادام پرک بوداده
9- شیر یا ماست را اضافه کرده و هم می زنیم.
10- رنده شده پوست لیمو ترش را اضافه کرده
11- بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده
12- و به خمیر اضافه می کنیم.
13- و در آخر از دستگاه جدا کرده و گیلاس را اضافه کرده
14- و بعد کمی هم می زنیم.
15- قالب سیلیکونی مورد نظر را اسپری آب کرده
16-خمیر را به قالب منتقل می کنیم.
17- و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
18- بعد از مدت معین کیک را از فر درآورده و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود و بعد از قالب جدا می کنیم.
چون اگر داغ از قالب جدا کنیم کیک از هم می پاشد و شکل قالب خرا ب می شود.
من با پودر قند و خلال پسته و بادام و گیلاس تزیین کردم.
و در اینجا یک گل مصنوعی که با رنگ کیک هم خوانی داشت قرار دادم ظاهر خیلی خوبی به کیک داده بود.
نوش جانتان