ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

شیرینی لطیفه

با سلام دوستان امروز با هم شیرینی لطیفه درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

 

 

1- تخم مرغ 4 عدد  

2- شکر 100 گرم 

 

3- آرد 137 گرم 

 

4- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

 

5- وانیل نصف قاشق چایخوری  

 

6- پودر قند یک پیمانه جهت روی شیرینی

 

طرز تهیه 

 

 

 

1- زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کرده 

 

2- زرده و 50 گرم شکر را در کاسه همزن ریخته  

 

3- وانیل را اضافه می کنیم. 

 

4- و تا حد سفید و کشدار شدن هم می زنیم باید 

 

 این زدن هر چقدر طولانی باشد بوی خامی  تخم مرغ از بین خواهد رفت 

 

5- سفیده را به کاسه همزن اضافه کرده 

 

6-  و یک مقدار خیلی کم نمک را هم جهت خوب کف کردن سفیده ها اضافه می کنیم. 

 

7- پس از کمی زدن 50 گرم شکر را هم به سفیده اضافه می کنیم. 

 

8- تا موقعی که شکر در سفیده حل شود به هم زدن ادامه می دهیم. 

 

9-  بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم. 

 

 

 

  

10- زرده آماده شده را  

 

11-  با سفیده مخلوط کرده و  

 

12- در یک سمت هم می زنیم که پف سفیده ها نخوابد. 

 

13- آرد را کم کم به داخل زرده و سفیده اضافه کرده و زود هم می زنیم 

 

 اگر این مرحله هم زدن زیاد باشد خمیر شل می شود. 

 

14 - خمیر را در سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم با فاصله می ریزیم. 

 

15- پودر قند را به کمک الک روی شیرینی می پاشیم تا شیرینی ها کمی ترک بخورند 

 

16- و در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار داده و این هم نتیجه کار 

 

17- بعد روی یک لایه از شیرینی ها خامه شیرین شده ریخته و  

 

18- و رویه دیگر را روی خامه گذاشته و با پودر پسته تزیین می کنیم.  

 

 

 

  

 

نوش جانتان

 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
sahar سه‌شنبه 24 شهریور 1394 ساعت 11:45 http://site02.orq.ir/

لحظه هاتون زعفرونی ، نیلوفرگونه و قشنگ
98651

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد