ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

مربای پوست پسته

با سلام دوستان امروز با هم یک مربای معطر و خوشمزه و خوشرنگ پوست پسته درست خواهیم کرد.  

 

 

 

 

   

 

 

ابتدا  پوست پسته را درآورده  

 

طرز تهیه   

 

 

 

1- پوست پسته ها را در ظرف مناسبی ریخته و رویش را آب خنک می ریزیم. 

 

2- و از چند دانه یخ نیز استفاده می کنیم من در حدود دو ساعت فریزر گذاشتم. 

 

3- و بعد پوست پسته های نیم یخ را به آب در حال جوش اضافه می کنیم  

 

که پوستها شوک دیده و رنگ خودشان را حفظ کنند. 

 

4- وقتی 5 دقیقه جوشید 

 

۵- یک قاشق مربا خوری جوهر لیمو به ظرف اضافه می کنیم  

 

۶- و با یکی دو جوش از روی اجاق برمی داریم. 

 

۷- دوباره در آب خنک ریخته و یک شبانه روز در یخچال می گذاریم. 

  

۸- دوباره پوست های خیسانده را در آب جوش حدود 5 دقیقه می جوشانیم و آبشان را دور می ریزیم.  

 

۹- پوسته آماده برای مربا 

 

 

 

 

۱۰- برای ۲۵۰ گرم پوسته حدود ۵۰۰ گرم شکر لازم هست شکر را در روی پوسته می ریزیم. 

 

۱۱- آب را از کنار ظرف می ریزیم که شکر با آب زیاد مخلوط نشود. و بعد روی اجاق قرار می دهیم.

 

این کار باعث می شود شکر به خورد پوسته ها برود. 

 

۱۲- وقتی یک کم شکر قوام شد خلال پسته در صورت دلخواه مقداری داخل مربا می ریزیم. 

 

۱۳- وقتی مربا به قوام دلخواه رسید مقداری پودر زعفران

 

۱۴-  و پودر هل. 

 

۱۵- و وانیل و در صورت دلخواه می توانید دو قاشق غذا خوری گلاب اضافه کنید. 

 

و بعد از روی اجاق بردارید.  

 

این مربا به خاطر ادویه های معطر خوشرنگ و خوش عطر هست.

 

نوش جانتان 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
مریم پنج‌شنبه 9 مهر 1394 ساعت 23:14

ممنون مثل همیشه عالییییییییییییییییییییییییییییی

سلام
ممنونم دوست خوبم مریم جان

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد