با سلام دوستان امروز با هم یک مربای معطر و خوشمزه و خوشرنگ پوست پسته درست خواهیم کرد.
ابتدا پوست پسته را درآورده
طرز تهیه
1- پوست پسته ها را در ظرف مناسبی ریخته و رویش را آب خنک می ریزیم.
2- و از چند دانه یخ نیز استفاده می کنیم من در حدود دو ساعت فریزر گذاشتم.
3- و بعد پوست پسته های نیم یخ را به آب در حال جوش اضافه می کنیم
که پوستها شوک دیده و رنگ خودشان را حفظ کنند.
4- وقتی 5 دقیقه جوشید
۵- یک قاشق مربا خوری جوهر لیمو به ظرف اضافه می کنیم
۶- و با یکی دو جوش از روی اجاق برمی داریم.
۷- دوباره در آب خنک ریخته و یک شبانه روز در یخچال می گذاریم.
۸- دوباره پوست های خیسانده را در آب جوش حدود 5 دقیقه می جوشانیم و آبشان را دور می ریزیم.
۹- پوسته آماده برای مربا
۱۰- برای ۲۵۰ گرم پوسته حدود ۵۰۰ گرم شکر لازم هست شکر را در روی پوسته می ریزیم.
۱۱- آب را از کنار ظرف می ریزیم که شکر با آب زیاد مخلوط نشود. و بعد روی اجاق قرار می دهیم.
این کار باعث می شود شکر به خورد پوسته ها برود.
۱۲- وقتی یک کم شکر قوام شد خلال پسته در صورت دلخواه مقداری داخل مربا می ریزیم.
۱۳- وقتی مربا به قوام دلخواه رسید مقداری پودر زعفران
۱۴- و پودر هل.
۱۵- و وانیل و در صورت دلخواه می توانید دو قاشق غذا خوری گلاب اضافه کنید.
و بعد از روی اجاق بردارید.
این مربا به خاطر ادویه های معطر خوشرنگ و خوش عطر هست.
نوش جانتان
ممنون مثل همیشه عالییییییییییییییییییییییییییییی
سلام
ممنونم دوست خوبم مریم جان